Hirdetés
- Redmi Note 8T - T-modell
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertb88
tag
válasz badmad #22796 üzenetére
Tényleg nem érted, hogy nem a régi doxákkal van bajom???
Arról van szó, hogy "valamilyen" órára ráírják, h doxa és ma az a doxa. CSAK A NEVE ÉL TOVÁBB!
Ha mondjuk a rolls royce csődbe menne, de egy kínai cég megvásárolná a márkanevet és egyébként nagyon szép és tűrhető minőségű autokat gyártana ezen a néven, akkor szerinted az ugyanaz a rolls royce lenne?? Szerintem nagyon nem!2éve az USA-ba repültem, Genfi átszálással és találkoztam egy Ny-MO-i órással (a reptéri Omega szalonban), akinek mellesleg szoktam olvasni a blogját is. Na szoval egész jót beszélgettünk, és ő maga mondta, hogy a mai doxák keleti tákolmányok, sok gond van velük, nem is nagyon szereti javítatni!
-
Mariner
tag
válasz badmad #22796 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni,de a porvédő lemezben az évszám nem az óra gyártási éve hanem egy olyan esemény évszáma ahol az órában lévő szerkezet valamilyen díjat nyert. Ez eléggé gyakori a régi zsebóráknál, amolyan korabeli reklám mint manapság egy autótípusnál az év autója stb(pl:"Fiat Punto 1997 Car of The Year"após kocsijának a hátsó ablakán is van, bár nem 97-es a kocsi).
Mivel a szerkezeteket meglehetősen sokáig használták komolyabb változtatás nélkül, akár több évtized óráinak is lehet ugyanez a porvédő lemezében.Amúgy szép óra valóban elfogadnám
szerk.:most olvasom,hogy ismerted az óra eredetét tehát elképzelhető, hogy valóban 107éves, (ha tudod a vétel évét).[ Szerkesztve ]
MZ/X jelentkezz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest