Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Misi1979

    őstag

    válasz m3tr0 #266214 üzenetére

    Ácsi.. ne csúsztass. Pont velem beszéltél telefonon.

    Az alábbiakat mondtam, címszavakban:

    Bizonyos Tag Heuer modelleket életveszély megvenni használtan (kerámiás Aquaracer cal5-6, F1 quartz kronók, redbull stb). Ennek oka: olyan minőségű hamisítványok vannak, hogy ihaj. Doboz+papír+fólia, néha még hőpapíros bankkártyás számla is! Szériaszám élő, Tag rendszerében megtalálható, adott esetben garis órát dob ki, de maga az óra kamu.

    Sőt, láttunk már legit üzletben (mondjuk “hasznàltan”) eladott hamis Tag modelleket, nem keveset, itthon és külföldön is.

    Márkaszerviz (WDL) nem vizsgál be órát, pont emiatt a modell miatt. Volt egy majdnem jogi útra terelt ügyük egy nepperrel.. Kérésükre mi sem vizsgáljuk be.

    De aki be tudja vizsgálni itthon eme modelleket.. az bizony kamuzik.

    És igen, nyomatékosan MINDENKIT lebeszélünk a használt Tag Aquaracer modellek vásárlásáról. A prominens neppertől, aki kb 20-30 darabot adott el a hamis darabokból (tudtán kívül voltak hamisak, c24ről vette őket), mai napig kerülnek elő eladott darabok. Vagy külföldi börzéken vásároltak közül legtöbb hamis.. tippem szerint 80-90%.

    Viktor tulajdonostársam a Pesti Órásban, szóval nem csak az “arcát adja”.

    De felőlem vegyél bárkitől Tag Heuer Aquaracert/f1 quartz kronót, csak ne akard bevizsgáltatni, mert nem fog menni.

    És nem, nem azért mondtam, hogy ne vedd meg az adott példányt, amit kinéztél, hogy tőlünk vásárolj. Nekünk sosem volt olyan modellünk - és nem is lesz.

    A kismókusok kenyérre is kenhetik.

Új hozzászólás Aktív témák