Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabulaxi

    senior tag

    Mivel én raktam be a szivárvány=pride vitát generáló órát, akkor legyen az enyém az utolsó szó ebben a témában ezen a helyen.

    Szerintem sokaknak kicsit betett az utóbbi feszült időkben a BLM mozgalom és itt is túlreagálták egy kicsit a dolgot.
    -Volt egy kép szivárványos színű óráról
    -jött egy hozzászólás, hogy a pride-ra jó is lenne
    -polarstar meg az állatvédelem jegyében kikérte magának
    szóval ő kezdett el "buzizni"
    Tény, hogy vannak homoszexuális beállítottságú emberek, egy (szerintem kretén) részük szeret extrém ruhákban polgárpukkasztó módon felvonulni. ezt a vonulást pride-nak nevezik, ők is. Választották maguknak, nem erőltették rájuk, szép színes, a szivárvány színeiben pompázó ruhákat és ugyanilyen színű zászlót, hogy könnyen azonosítsák az eseményt, őket is magukat.
    Szerintem nem lebuzizás a szivárvány színt a pride-al azonosítani, hisz ők is ezt akarják.
    Az már inkább az, hogy a békának a renoméját féltve ki kell kérni az összehasonlítást.
    gonzi meg a médiából jött túlérzékenységével , most divatosan kiáll védeni (közben meg még jobban megkülönböztetni ) egy csoportot.
    Szerintem egy igazi meleg normálisan szeretne élni és nem azt, hogy újjal mutogassanak rá. ha hülyén beszélve, hülye mozgással jár valaki kihangsúlyozva másságát, akkor ne csodálkozzon, ha megkülönböztetik.

    szerintem továbbra is legyenek it szivárványos és színes órák, de a bántó buzizást töröljük.
    egy két összekacsintós vicces beszólás szerintem simán belefér, az ordenáré meg nem kell sehová és generálni sem kell az ügyet. (most is simán a 2 beszólással el is ült volna)

    "A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

Új hozzászólás Aktív témák