Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- uleFone Power
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz JohnyBlue #46135 üzenetére
Téli gumi szettet ha kell, ne ott vedd meg, mert ugyanazon árért jobbat is kaphatsz. (lásd fentebbi "diskurzusunkat dethroner-el")
Nekem ajándékban adtak gumiszőnyeget a Vitarához novemberben, egy mankókereket érdemes belealkudni ha tudsz a defektjavító helyett így próbának. Tavaly ősszel kb hiánygazdaság stílusban vettük a kocsit, mert "ezekből lehet választani, rendelni sem tudunk más színben...", úgyhogy én a részecskeszűrőset (K14C motor) a normál (részecskeszűrő nélküli) áron hoztam el plusz metálfény felár... .
Ha esetleg tudsz vmi plusz kiegészítővel lehet próbálkozni, mint csomagtértálca vagy ilyesmi.
Én nem nagyon tudtam és nem is nagyon akartam alkudozni, de le a kalappal a szalon munkatársai előtt, mert a fiamnak adtak egy hátrahúzós Vitarát ingyen, amiért jól tűrte a hosszú (és számára rém unalmas) folyamatot."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
zhali
csendes tag
válasz JohnyBlue #46135 üzenetére
Én tavaly vettem egy Balenot, nem engedtek semmit az árból. Kis unszolásra kaptam egy első szerviz kedvezményt, mert "az még soká lesz".
Múlt héten vittem az első szervizre. Mutattam a papírt amin a kedvezmény volt. Kis telefonálás után mondták, hogy akkor 0 Ft lesz a 36.000 helyett. Nagyon jól esett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- COSORI Dual Blaze TwinFry 10 literes Forrólevegős Sütő
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest