Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalman90
őstag
válasz a_tesz #14321 üzenetére
hát , ebben gyárilag nem volt fordulatszámmérő , de bele raktam (nemtudom pontosan 1999 vagy 97es) swift műszeregységét , amiben van fordulatszámmérő
és feltűnt h. van benne ilyen üzemanyag lámpa , raktam oda is izzót a cserekor , de passz h. működik -e
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Kornel
veterán
válasz a_tesz #14511 üzenetére
swift hello volt a neve annak a limitált szériának, amit ezzel a felnivel adtak.
elvileg a régebbi tipikus swift2 felnivel is adtak facelift után is kocsikat, ahogy emlékszek.egyébként meg 15-ös felniből rengeteg a kínálat, szerencsére nekem most sikerült kifognom ezt a mazda2 felnit, ami pont passzol
(#14510) Tomics: egyébként mennyi volt, ha nem titok, és melyik felszereltségi szint?
(#14709) domojko: így van, de az nem váltómérete a 165/70 r14-nek, átmérőben 16 mm-el nagyobb annál. a 185/55 r15 viszont pont váltóméret. valószínű a suzuki azért nem azzal adta ki gyárilag 15-ös méretben, mert nagyon drága méret, illetve magyar utakra jobb a magasabb oldalfal. viszont nekem lehet alá se menne így ültetve a 185/60 r15 de ha be is férne, akkor is szar úton tuti beleérne az ívbe
[ Szerkesztve ]
-
-
batai15
félisten
válasz a_tesz #15327 üzenetére
egyébként ezt a linkeltelt használt felnit meg éri meg venni? eléggé leharcolt, de viszont 10k. anyámék pont békésiek, és meg tudnák szerintem nézni/venni.
Fényezés sokba lenne rá? Mondjuk még kocsi sincs, de sztem jó lenne meg venni.
[link]
Nincs valami oldal ahol nagyobb számban lehet megtalálni használtan alufelniket? ez a suzuki 4x114 14" nem sok van az apródón pl.[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz a_tesz #15472 üzenetére
ezen már én is gondolkoztam.
de kinéztem egy szerintem nagyon jó vételt.
c max 2.0 cng.számold ki, 6 kg*350, olcsóbban menne, mint a splash
és azért nem egy kategória, akárhogy is nézem -
Imike_80
aktív tag
válasz a_tesz #16335 üzenetére
Köszönöm az ötletelést Srácok!
@pjen: A trafónál nagyon el volt oxidálódva a csatlakozó, meg amúgy is ilyen salétromos zöld por jött ki belőle, ami nem tetszett. Ki lett takarítva és a biztonság kedvéért vettem egy szilikonos gyújtáskábelt, ami a trafótól megy a gyújtáselosztóig. A 4 gyertyánál egyesével végignéztük cimborámmal, gyönyörűen szórta a szikrákat.
Elindulok vele reggel, pöcc-röff indul. Aztán elmegyek vele mondjuk 8 km-t, leállítom. Újra indítok, pöcc-röff indul. Majd eltelik egy 10-15 perc, indítózok és vagy beindul, vagy nem. De akkor is nagyon nehezen. Utána megy rendesen.
@a_tesz: Na pontosan ezért nem szeretek semmit kidobni! Mert a régi, kiszerelt Bosch injektorral, ami állítólag SZAR, hidegen tökéletesen indul és menet közben is jól működik. Csak hát melegen nem indult vele, ezért vittem szerelőhöz.
Azért vagyok ideges, mert HA véletlen nem az injektorral van probléma (bár szerintem az sem jó, pláne ez az új, kétes eredetű...), akkor nem tudom hogyan tovább. Kell kerítenem Szegeden egy normális szerelőt... -
Imike_80
aktív tag
válasz a_tesz #16346 üzenetére
Igen, a benzinpumpa új, a benzinszűrő szintén 2 éve lett cserélve. Ma, ha lesz időm megpróbálok visszamenni oda, ahol vettem az injektort, hogy kipróbáljuk. Ha nem az a baj, akkor valószínű elviszem inkább máshoz...
@pjen: gyertyát nem igazán láttam kokszosnak, 2 éve volt a nagyszerviz, akkor vettem bele. Kb. 10 ezer km ment bele azóta.
-
Mercutio_
félisten
válasz a_tesz #17162 üzenetére
Swift szedánba is az való?
Osram nightbreaker plus még mindig ajánlott?
15 éves szedán lámpája már elég halovány, érdemes políroztatni, esetleg foncsor, vagy olcsóbb szerezni utángyártott új lámpatestet, esetleg elég a nightbreaker?
Hm, most nézem árgépen nincs plusz, csak ultra/racer és a sima nightbreaker
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
mdk01
addikt
válasz a_tesz #17155 üzenetére
Köszönöm
99% hogy bosch, csak a link amit mutattam ott számkódja is van az injektoroknak.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz a_tesz #19558 üzenetére
ahogy írjátok, a 2 első ülés 2X30 rongy... mivel ez nem kötelező vétel, ezért a költő pénzemből kell kigazdálkodni, szóval ez az ősre lesz időzítve már inkább
Na meg lehet hogy nem is fogok tudni olyant találni ami nekünk kéne... mert az a narancs csíkos szürke kárpitos kellene (vagy nagyon hasonló)
Szóval így elég nehéz lesz sztem, hogy alapból egy ritka fajta ülést szeretnék de még a kárpit sem mindegy hogy milyen
deee ha úgy van szívesen elmennék kipróbálni -
akos3
addikt
válasz a_tesz #22193 üzenetére
Igen tudom h a gyári méret eggyel nagyobb az újnak, ezért kérdem, hogy váltóméretnek (télire) jó e a 14". Sajnos sehol nem találok erre infót :/
domojko Ha jól néztem utána ezekkel rendelkezik csak 15"-ossal írják. nem tudom, hogy 14" is felmegy e rá gond nélkül...
kornelka: tudom De valjuk be hogy mindenki 1, 2, és 3-as swiftnek különbözteti meg őket. Neten is igy vannak fenn
-
HUNPSP
aktív tag
válasz a_tesz #22239 üzenetére
Jönnék szintén. Az ugyanott az mit takar, pontosan hova kell majd mennem? Délután 1-2 is teljesen jó.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest