Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz szabonagyur #67159 üzenetére

    Miből gondolod, hogy tapasztalat nélkül? - Mert csak az ír így, Első felvetésem nekem is ez volt, de kipróbáltam, egyértelműen jól működik, nyilván kizárólag tiszta autóra húzom.
    Attól, hogy puha még a por bejut alá stb... - kb. nulla jut alá, nyilván te azok közé tartozol, aki a telefonjára sem tesz tokot, mert alá megy a por és karcos lesz. Mindenki saját használati szokásai szerint cselekedjen. A kérdésem lényege az volt, hogy használ-e valaki vagy szeretne-e és nem az, hogy nekem mit tanácsoltok.
    Elkezd éjszaka esni mit csinálsz a ponyvával? - éjszaka semmit, nem vagyok autóhoz láncolva, ha reggel is esik, akkor nem autóval közlekedem, vagy nem azzal, illetve 10 éve otthonról dolgozom. Ha reggel nem esik, akkor addigra megszárad, mert jó a vízlepergetése.
    De Te is csak ráhúzod a saját helyzeted arra, hogy az mindenkinek jó. - csak kérdeztem és nem tanácsot kértem, távol áll tőlem, hogy bárkire is "ráhúzzam". Egyébként, ha már írtad, hogy így vagy úgy karcol, akkor megnézném, hogy a tiédhez vagy másokéhoz képest, mennyire karcos az én 6,5 éves autóm, meglepődnél. Egyébként annyiszor mosóm, ahányszor szükségét érzem és kizárólag tiszta autóra kerül fel.

    #67161 ncc1701
    Tudom használni.

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák