- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
En is auto valasztas elott allok gondoltam megnezem az uj Suzukit
Belseje kemeny(a kerek lampas ladaba puhabb) muanyag amelyek elegge kopognak (elado szerint) Bar a belso elrendezes tetszik.
Elol viszonylag tagas, hatul mar magas/kover ember ne utazzon hosszabb tavon mert eleg kenyelmetlen lehet
Kivulrol tetszetos, latszik hogy erosebb a kaszni mint az elodjenek, de megsem az igazi.
kivulre is kerult muanyag elem. Pl az elso szelvedonel a ket oldalso fekete elem)
Kiprobalni nem lehetet
Fogyasztasarol a kovetkezoket tudtam meg az eladoktol (ok mertek le a teszt autokkal)
1.3 5MT/5MTA
varos: 8/8-8.5
orszaguton: 5.3
vegyes: 6.3/6.5
1.5 5MT/5AT
varos: 9/9.5-10
orszaguton: 5.7/6
vegyes: 6.6/7
Arak:
1.3: (2005 nyaratol lehet majd kapni 2millio-3 millioig felszereltsegtol fuggoen
1.5: 2.2millotol- 3.2 millioig felszereltsegtol fuggoen
Hat nem tudom..... azt hiszem megvarom a Lada Calinat vagy veszek hasznaltan egy Lada L110-et. -
sakál
tag
válasz Calogero #1301 üzenetére
Hát elég húzósnak tűnik a városi fogyasztása (a méreteihez képest )
Az biztos, ha kis autót akarnék venni - 3M alatt, ezt venném :Bővebben: link
1,3-as 95LE 2.854.000Ft
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]A szépség az eszed rovására megy
-
gabe_
őstag
Hát én bármit (még talán az új daciát is) vennék, de suzukit swiftet nem...
Én nem fikázni akarom, mert szerintem erre vannak elegen. Csak belémcsúszott egy hátulról úgy 35-45 km/h-val...
Hát mit mondjak, sz@rrá tört. Az enyémnek ('92 ford fiesta) még a műanyag lökhárítója sem repedt meg! (Pesze ugye a suzukinak elég hegyes az orra, és becsúszott alám) Két kb. 5 centis karcolás esett rajta. Alatta a köténylemez persze behajlott, de mivel alatta van felcsavarozva a pótkerék, annak sem lett nagy baja. Kb. 15-20e ft a javítása. A swiftnek mind a két lámpája széttört, az első spoilere is, a motorháztető pedig jó 30-40 centit felpúposodott... Sztem több mint 100e ft a kár...
Szóval én nagy tisztelettel adózom a kedves suzuki használóknak, hogy rá merik bízni az életüket erre a négykerekű képződményre.
(Azóta is abban reménykedem, hogy ha neadjisten belém jön valaki, akkor suzuki legyen...)
Sakál: A cz3 jó döntés...
[Szerkesztve]Sovány szakácsban sose bízz!
-
sakál
tag
Én sem akarom fikázni, de az előbb belinkelt kis Mitsuhoz nem ér fel...
Arról nem is beszélve, hogy a kifutó tipus Ford Focust 1.4-es motorral már 2,7-ért lehet kapni - ami még mindig korszerűbb, biztonságosabb, nagyobb, kényelmesebb és - megkockáztatom - szebb.A szépség az eszed rovására megy
-
sakál
tag
Természetesen izlések és..Szerintem nincs vele gond. Bővebben: link
Amúgy ha az utcádban már húsz Swiftet fogsz látni, már az se lesz olyan szép.A szépség az eszed rovására megy
-
-
divot
veterán
-
a_tesz
Korrektor
csak a tényszerűség kedvéért:
a Mitsubishi Colt egy rakás haddnemondjammi. anyagválasztásában a még úgy lehurrogott Suzuki Ignist sem éri fel, egy Chevrolet Kalos fényévekkel jobb nála, pedig az se egy nagy valami... helykínálatban talán igen. a nagyon biztonságos kis háromszögablak elöl is jól kitalált ötlet,csak éppen nagyon sokat takar. ráadásul utazási komfortban is a Swiftünkkel vetekedett... garancia? a suzuki név már önmagában garancia, és nem feltétlenül a baleseti halálozásra kell gondolni... míg ha jól tudom, a Mitsunál az elmúlt tíz(?) évben nem kevés elhallgatott probléma volt. ők voltak ugyanis az egyetlen autógyár, aki nem rendezett visszahívási akciót, de nem azért, mert semmi gond nem volt a kocsikkal, hanem aza múgyis zuhanó presztízsüket nem akarták még lejjebb nyomni. amikor ez kiderült, hullottak a fejek rendesen...スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
sakál
tag
Na akkor az utólsó ''erölködésem'':
A Renault Megane 1,4 Berline (98Le) Listaára: 3,410.000Ft. (A 80 lovas még olcsóbb) Most minden Megane árából 550E FT-ot elengednek...Tudod mi a külömbség a két autó között...?
Bocsánat, tényleg nem kötekszem, csak én Swiftért nem adnék 3M -t.
[Szerkesztve]A szépség az eszed rovására megy
-
Calogero
addikt
Azt hiszem megtalaltam az igazit Bővebben: link
-
Calogero
addikt
válasz Calogero #1316 üzenetére
Nha beszeltem egy autoszerelo haverral az auto ugyeben, azt mondta nem fogom megbani foleg ha meg alkudni is tudok az arabol. Sot beszeltem egy PH-s emberrel is (Vukocska aki turbo motorrossa alakitotta a Ladajat) azt mondta eljon velem es megnezi, de latatlanba is aztmondja hogy nem rossz vetel Azt mondta ha nem olt volna a 2105-osebe tobb 100 ezreket akkor cserelne egy ilyenre.
Igaz hogy nem szep auto tehat csajozni villogni mutogatni nem valo, de csaladi autonak boven megteszi, mert nagy csomagter tagas belso, olcso fentartas
Igy elsore 90% hogy megveszem a maradek 10% kiprobalas utan dol el.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ma láttam egy rakat új swiftet traileren mindenféle színben, nálam a fekete és a pezsgőarany a befutó
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gabe_
őstag
Nem tudom egy új Sevrolé Lacetti -ért mit kérnek... külsőre tetszik az autó...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
csimpi
csendes tag
válasz Integra #1321 üzenetére
ha pezsgőarany alatt gránát narancsot értesz, akkor ok..
szerintem a legjobb vétel (amit ki tudnék fizetni) az a glx....esetleg cd, vagy klima...
a glx az sokkal sokkal jobb mint amennyivel drágább mint a gc...
szerintem..Több, mint 25 éve vagyok profi festő, mázoló. Tőlem tanulta Donatello, Leonardo, Michelangelo és Szecska mester is a művészeskedést.
-
rATdrAgOn
senior tag
Belsoleg sem tul rossz
De az is csak egy Opel.
(Meg nem nyilazott fogaskerek imitacio van az orran es nincs neki zod vere Tehat szamomra erdektelen )A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
plömplöm
őstag
négy misiből megáll a legnagyobbiklegszebbiklegjobbik, de olyan is a belseje 100% műanyag
szerk ez az Bővebben: link, pontosítok, 4.2m
[Szerkesztve]All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
divot
veterán
Van már valahol valami normális teszt?
Vagy személyes élmény?
Bármi? -
a_tesz
Korrektor
beégni? milyen értelemben? ugyanis azzal, hogy Suzukit veszel, máris ''beégtél'' bizonyos szempontból, noha szerintem (meg szerencsére azért még jópár ember szerint) nem lettél kevesebb. de tény, ismerősi körben nem egy suzuki van, swift, ignis, wagonr, nem versenyző beállítottságú senki (rajtam kívül), és érdekes módon mindenki meg van elégedve a kocsijával. az megtörténhet, hogy ennek ellenére egy új modellt elront a suzuki, de lássuk be, elég kicsi rá az esély.
viszont azt is megértem, hogy jelentősebb beruházás előtt az ember/ogre/akárki alaposan tájékozódik, de a jelentősebb hangvételű tesztekre még mindig várni kell, egy hét alatt nem lehet egy autót megismerni.スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
válasz Integra #1343 üzenetére
ebben egyezik a véleményünk. ilyet szólt ma egy haverom a buszon (aki mellesleg jót röhögött, amikor anno swiftet vettünk): te attila, akassz fel, vagy lőj le, de ez az új swift tetszik. határozottan.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
mért bántanám?
na de komolyan, most állnak autóvásárlás előtt, és elég nagymértékben befolyásolta őket az új swift megjelenése, szóval nem fogok kárt tenni egy potenciális suzuki-vásárlóban, és közvetve a saját hazám gazdaságábanスバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
plömplöm
őstag
Miért, te a swift-hez hasonlítod a lacetti-t? Messze nem ugyanaz a kategória.
Nem, én egy meganegrandtour-hoz hasonlítom, abból is van négymilláért, 1.4-es motorral, majdnem alap felszereltséggel, ehhez képest a lacetti fullosan ennyi és pont úgy is néz ki belül, ennyi volt-van a véleményem. És a lagunámhoz hasonlítom. És egy zafirához hasonlítom. Ezek szebbek, node mennyiért. Mint amikor egy swiftet hasonlítunk egy jazz-hez pld.All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest