Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Stellar Blade Update 1.003 Patch Notes
Recent statements from Mr. Kim Hyung Tae, creator of Stellar Blade, about future updates for the game:
"We intend to release many outfits and updates for Stellar Blade in the future, so stay tuned."[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Helyesbítés:
"The recent patch for Stellar Blade did not remove the censorship from the outfits that players had previously complained about. However, the developers have added new outfits that offer a different take on the original designs. Everyone wins!"Azaz:
"A Stellar Blade legutóbbi javítása nem távolította el a cenzúrát a ruhákból, amelyre a játékosok korábban panaszkodtak. A fejlesztők azonban új ruhákat adtak hozzá, amelyek az eredeti dizájnhoz képest másképp néznek ki. Mindenki nyer!"Szóval mindkét "tábor" igényét sikerült kiszolgálni. Azt gondolom, hogy ez a legjobb + diplomatikus megoldás és hozzáállás.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Szoke1982 #253 üzenetére
Az új ruhák Roxanne ajándékai... Ahogy tegnap is írták a patch-ben, hogy Roxanne ajándékokat fog nekünk adni az új patchben.
Szóval irány Roxanne boltja, ott tudod megvenni az új ruhákat!+ adalék:
Kim Hyung Tae úr, a Stellar Blade készítőjének legutóbbi nyilatkozatai a játék jövőbeli frissítéseiről:
"Szándékunkban áll a jövőben számos ruhát és frissítést kiadni a Stellar Blade-hez, úgyhogy maradjatok velünk."És a fotómód is fejlesztés alatt áll, egy későbbi patch-ben fog érkezni - még a nyár folyamán!
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Haspolós ruha látható vénusz gödrökkel mennyi van?
Valahogy távol áll tőlem, hogy bugyiban rohangáljak szörnyeket aprítva, én inkább vagyok ez a haspóló fan.Malaka!
-
TBT
addikt
válasz spleenszuru #255 üzenetére
Pedig az új rucik hátulról sem rosszak.
A fotó Twitterről származik.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz spleenszuru #257 üzenetére
Ilyen nálam is volt. De csak az volt a reakció, hogy milyen érdekes "ruhái" vannak ennek a csajnak. Illetve, hogy végre egy videojátékos női karakter, aki nem csúnya.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Valakik már meg is szerezték az új rucit!
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
-
3L1T3
addikt
Na jól van, örülök, hogy időközben félbehagytam a játékot. Majd a PC-s verzió teljes élményt fog nyújtani.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-=Jam=-
őstag
Na beakadt az utolsó trófea a platinához... Első végigjátszásnál kimaradt egy mellékküldi, ahol volt egy mini boss, amit new game+-ban megcsináltam, de nem számolta be a naytiba research trófeához, most ott áll 66/67-en a számláló, pedig minden megvan.
Sajna más is járt így, ahogy olvasom a kommenteket a neten. Megpróbálom még egy sima new game-mel elvinni odáig, hátha úgy beadja, de ez elég bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Hétvége:
-
veterán
Hmm, érdekes nekem egyből beadta...amúgy ha 66/67-en áll a számláló, akkor csak nincs meg mind 🤔 Van egy "titkos hely" egy naytibával ott is voltál biztos? Én is tök véletlenül keveredtem oda, és akkor adta be ezt a trófeát, szerintem tuti az hiányzik neked is...
A legvégén ahol a hullámvasút van, na ott lehet többfelé is menni, és ott van egy teljesen külön álló kis szigetecske, ott lesz a te utolsó naytibád👍[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz N.YCityBoy #267 üzenetére
Meg lehet nézni a menüben, hogy mind megvan-e. De bugos volt, mert new game+-ban nem számolta be a Behemoth-ot meg a Cacoon-t, ha valakinek kimaradt az első végigjátszásnál. Az mostani patch-ben javítva lett, de csak akkor adja be, ha végigviszed a kézfogás nélküli endinggel. Szerencsére a felhőben pont az a mentésem volt, ami a boss előtt volt, úgyhogy 10 perc alatt meglett végül.
Több topic is volt erről a hibáról:
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
-=Jam=-
őstag
válasz N.YCityBoy #269 üzenetére
Ha az első végigjátszásnál nem hagytad ki a Behemoth-ot vagy a cacoon-t, akkor nem volt gond, ezt a kettőt ha new game+-ban csináltad meg, akkor a menüben a Naytibáknál megjelent ugyan, de nem számolta be a trófeába.
-
veterán
Amúgy nem szoktam nézni a trófeákat, ha beadja jó ha nem, egy darab trófeáért nem játszom újra az adott játékot, kizárólag akkor játszom újra ha nagyon elkapott, és van értelme egy NG+nak, mint például az ilyen stílusú játékoknál, ahol több féle befejezés van, így ezt is 4x vittem végig, de nem kizárólagosan a platina miatt, az itt jött magától Kb 200 db olyan játékom van a könyvtárban, amihez 1-2db trófea kellene a platinához, de nem érdekel, és ha pisztolyt tartanának a fejemhez, sem szagolnék hozzájuk még 1x
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
TBT, ez a te posztod?
Malaka!
-
TBT
addikt
válasz spleenszuru #272 üzenetére
Óóó. Ez szép találat!
(Nem, sajnos nem az enyém.)"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Friss interjú (2024.05.24.) a fejlesztőkkel a Japán Famitsu jóvoltából:
A lényeg:
- A fotó mód fejlesztés alatt van már, várhatóan a nyár folyamán bekerül a játékba (ingyen!)
- További ruhákat terveznek a játékhoz adni (lesznek ingyenes és lesznek szponzorált ruhák - ezek valószínűleg már fizetős DLC formájában fognak majd bekerülni)
- Nagyon örülnek annak, hogy a játékosoknak ennyire tetszik a játék, illetve a játék pozitív fogadtatásának
- Már erősen megy az agyalás a folytatáson, illetve azt figyelik, hogy a játékosok jelenleg hogyan vélekednek különböző dolgokról (fejtörők, platformer elemek, képességek, harcrendszer) és hogy ezeket hogyan tudják jobbá tenni majd a folytatásban
- A játék zenéi koreai és angol nyelvűek, a nyár folyamán elérhetővé válik a játék teljes zenei anyaga (a streaming platformokon ingyenesen hozzáférhető lesz)
- Raven dala egy kitalált nyelven szólal meg
- Raven nagyon kedvelt karakter, valamiféle előzmény DLC-n agyalnak, ahol irányítható lenne ez a karakter is
- Hosszú távú terveik vannak, szeretnék sokáig frissítésekkel (is) támogatni a játékot.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
-
Szoke1982
senior tag
Ez nagyon jó hír, épp tegnap értem a végére nekem 143 óra volt kb bár volt két boss a vége felé ott szívtam eléggé egy fél napot! Most new game+ (hard mód) mentem el az első bossig és nem gondoltam volna, hogy még jobb és élvezetes lett így, hogy lehet neki adni rendesen az Evet!
Amúgy egy champ hiányzik most néztem az hol lehet? Meg egy boss kimaradt, látom a boss rush mode ban! Jah de tudom már miért.. -
-=Jam=-
őstag
válasz Szoke1982 #276 üzenetére
Jó eséllyel nem valamelyik lineáris részen hagytál el egy camp-et, hanem a két nyílt terület egyikén. Nézz egy térképet a neten a camp-ekről, aztán hasonlítsd össze a te térképeddel, akkor látni fogod melyik hiányzik.
Biztos az egyik mellékküldetést hagytad ki, aminek a végén Boss van. A Kaya második mellékküldije mellett lehet könnyen elsétálni, mert azt a Mátrix 11 után tudod felvenni a kiscsajnál, csak nem feltétlen fogsz hozzá odamenni.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Szoke1982 #276 üzenetére
Nekem az még odébb van. Én még a Great Desert-ben vagyok. Mellékküldetéseket csinálok, illetve Eve skillfáját tápoltam fel (igazából már csak 1-2 burst skill hiányzik és kész a teljes tábla). Rengeteg tennivaló van a főküldetés mellett is. Egyáltalán nem bánom. Örülök neki, hogy ilyen tartalmas a játék és nem egy pár órás CoD kampány szintű/Hellblade 2 szintű rövidség.
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Szintén.. én legalább nem "OtherworldösZoli" vagyok, aki kb végig sem vitte, (nincs vele bajom, de most csalódtam benne! ) de így "tesztet" csinált belőle a semmiről kb! Ez dühítő mert félre vezet másokat akik követik.. ( és a játék kurvára nem ilyen)
Ez sokkal több ez a játék mint amit elsőre látsz!
Nagyon szórakoztató és élvezetes volt.. Volt persze mikor már kicsit untam, de épp akkor váltott a játék így újra vissza húzott! Nekem még a végén maradt 8 üdítős doboz, azt már YouTube ról néztem ki, kb egy darabot meg gondolatban sem hittem volna, hogy így kell megszerezni! De nem mondom el melyik.Jam: A történet végén lévő boss nincs meg, mivel gondolom mást választottam mint lehetőség, így nem jött a boss remélem érted.. Itt a spoiler eltűnés opciót itt nem látom most, pedig máskor még volt..
Múltkor pedig láttam most nem találom.. 🤔 Vagy melyik az? -
veterán
-
TBT
addikt
válasz N.YCityBoy #280 üzenetére
Akkor mindegyik játék rövid. Tomb Raider Legend is max 3 óra alatt kipörgethető, de a 2013-as rész vagy a Rise of the Tomb Raider sem tart sokkal tovább 6-7 óránál.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
TBT
addikt
válasz Szoke1982 #283 üzenetére
Sajnos nincs jogosultságom. Én csak a topikot nyitottam (alapesetben nincs spoiler), módosítást csak egy topikgazda tud eszközölni.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Több, mint 92 000 aláírással lezárult a petíció.
A petíció teljes anyagát már elküldték a Shift Up koreai irodájába:
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
Elég komolytalan egy petició főleg úgy, hogy emberünk a PlayStation brand nevét se képes megfelelően, helyesen leírni.
Aláírtam én is, de nem várok én ettől semmit. Ilyen világot élünk, a nők férfiak a férfiak meg nők. A természet által létrehozott "szabályok" felett állnak az emberek, legalábbis ezt hiszik ÚJRA és ÚJRA.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
veterán
válasz spleenszuru #294 üzenetére
Engedd el, mint minden ebben a mostani világban, vicc kategória 😂
-
TBT
addikt
-
3L1T3
addikt
Én nem értem, hogy miért kell cenzúrázni. Mivel másabb, hogy nincs kint az oldala , dereka? Agyrém ami történik de komolyan. Nem csak ezzel a játékkal, de globálisan.
-
TBT
addikt
Egy Shift Up-os fejlesztő posztolta, de ő már másik projekten dolgozik a cégen belül. Hogy az eredeti dizájn ez volt.
De igen... én sem értem, hogy mi volt a baj ezzel a ruhával (is). Remélhetőleg lesz valamilyen alternatíva ebből is a közeljövőben, mint a nyuszis ruhából.Plusz érdekesség, hogy a pár nap múlva induló Summer Game Fest-en is szerepelni fog a játék. Legalábbis a hivatalos hype trailerben szerepelt a Stellar Blade a (közel)jövőben érkező játékok mellett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Háztartási gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest