- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Mondom, kezdő Steam kliens vagyok, tehát tőlem elnézendő ilyesmi... egyenlőre.
Azért gondoltam, mert a múltkor Skyrim-el csak azért nem tudtam játszani, mert hosszabb ideig nem volt net. Pedig a játék le volt töltve a gépre.
Tehát akkor mi a megoldás? Hogyan is néz ki ez az "offline" mód?
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
Vesa
veterán
válasz BenJoe80 #77951 üzenetére
Bejelentkezel online módban, és a menüből elérhető az offline mód. Ezt választva a kliens újraindul, és onnantól nem kér netet a működéshez.
Ha pedig nem tud csatlakozni, akkor a kliens automatikusan felajánlja, hogy offline módba teszi magát, éppen azért, hogy játszani tudj a játékoddal. Ezért nem értem, nálad miért nem ment??Egyébként én pl. a családi megosztást sem használom. Minden játékomról amivel játszani akart a gyerek, készítettem backup-ot egy külső HDD-re, onnan telepítettem a fiam gépére, feltettem a stem klienst, egyszer bejelentkeztem a saját azonosítómmal majd offline módba tettem. Lekötöttem a gépét s netről, innentől vígan játszik a játékaimmal, soha semmi probléma nem volt még, ráadásul nem zavarjuk egymást a játékban, mint családi megosztásnál (ahol egyszerre csak egy ember játszhat ugyanazzal a játékkal). Egyetlen hátránya ennek a megoldásnak, hogy online játékokkal így nem tud játszani...
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
Miért kéne belépni? Végzetes is lenne a Steam-re nézve, ha a userek nem férnének hozzá a játékaikhoz net nélkül. Nekem közel 500 játékom van az accomon, ha nem férnék hozzá, beperelném a Steam-et.
Egyébként 2éve használom offline, mármint a gyerek gépén és sehova nem akar fellépni a kliens...Igaz, net sincs alatta. Sajátommal belépek amikor új játékot veszek.A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
"mert így van megoldva."
Mutatnál valami forrást az állításod alátámasztására? Vagy csak úgy mondod, mert ebben hiszel? Én gyakorlatból mondom, hogy nincsen semmiféle kötelező online jelenlét azon túl, hogy máshogyan nyilván nem tudod letölteni a játékokat. Egy backup-ból telepített játékot bármikor és bármeddig használok offline. pont.
Nem lehet egy account alá gyűjteni, mert első körben be kell lépni és az accot senki nem fogja kiadni! De ha már offline állítottam, onnantól soha többé -pontosabban az újratelepítésig- nem kér netet semmi.
[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
Ezek szerint nem vagy steamen elég régen. Egyébként nem tennél fel ilyen kérdéseket, hanem felvilágosítanál (most kerestem utána) hogy kb 2 éve kezdték el megszüntetni azt hogy minden játéknál 2 hetente a steam kliensnek online kell lennie (görgess kicsit lefele a valve válaszhoz. Mea culpa... nem tudtam hogy ez megváltozott. Bár még most is előfordulhatnak glitchek.
Amúgy meg miért ne beszélhetne össze egy akár 20 fős társaság is, hogy single player játékokat közös accra vesznek, aztán max update / download miatt mennek online időnként, mielőtt játszanak offline teszik magukat.
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
"Nekem közel 500 játékom van az accomon, ha nem férnék hozzá, beperelném a Steam-et."
Lehet, hogy annyi játék van az accodon, de abból egyik sem a tiéd és nem perelhetnéd a Steam-et, ha mondjuk lelőnék az összes Steam szervert és nem tudnád azokat letölteni.
Más kérdés, hogy ez lassan a dobozos játékokra is igaz, mert egyre több játékhoz kell valamilyen internetes kapcsolat (pl. GTA 5 -> Social Club), anélkül még a single player sem működik.
-
BenJoe80
senior tag
Na, ezt kipróbálom. Úgy is most vettem meg az ArmA 3-t, akkor megnézem, hogy el tudom-e indítani offline módban.
Amúgy ezt a backup-os megoldást tudnád részletezni? Kissé konzervatív vagyok és valahogy jobban szeretem a cuccokat a saját gépemen (is) tudni, látni. Értem ez alatt a telepítőt és nem a telepítettet.
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
Vesa
veterán
válasz BenJoe80 #77962 üzenetére
Nyugodj meg, én is dobozos verziókon szocializálódtam. :-)
Kezdetben kizárólag a Steam játékaim backup-olása miatt vettem egy 2Tb-os külső HDD-t, és minden létező játékról készítettem biztonsági mentést. Sajnos a használathoz legalább egyszer -elsőre- így is be kell lépni a Steam-be, de utána lehet játszani orrvérzésig net nélkül is.
Ma már kicsit lazább vagyok. 500játékom van Steam alatt és már sokkal ritkábban mentek.:-)Backup menete (két lehetőséged van):
1. Stem kliensben felül a tollbarban: "Steam menu/Játék biztonsági mentése és visszaállítása" opcióra klikkelsz.
Felugró ablakban "jelenlegi programok biztonsági mentése" opció, majd kiválasztod azt a játékot, amit menteni kívánsz. Válaszd a DVD opciót és kész is. A Steam/Backup könyvtárba teszi alapból, de megadhatsz másik útvonalat is, ezt látni fogod amikor rákérdez.2. Steam könyvtáradban közvetlen a játékra klikkelve jobb egérgomb, menüből "Játékfájlok biztonsági mentése". Onnantól megegyezik az 1.-es pont lépéseivel.
-
Ryder62
őstag
Pressure skin alap Steam betűtípussal
Szvsz egész jópofa lett.
-
BenJoe80
senior tag
Na megcsináltam a biztonsági mentést, de ez 3 DVD-nyi .csd, .csm és DVD-nként egy .sis kiterjesztésű fájlhalmazt eredményezet. Ezt hogy indítom el?
-
addikt
Sziasztok!
Van egy nem teljesen Steam-hez kapcsolódó kérdésem, de hátha tudtok segíteni
Szóval most regeltem a G2A-ra és vettem is onnan, ami működik, minden ok. A kérdés a G2A-val kapcsolatos. Ugyanis szeretném megváltoztatni a gép által elsőre generált jelszót, de nem engedi, mert telefonszámot kér. Én telszámot sosem szoktam neten megadni, most sem akarom. Kérdés, hogy tényleg csak telszám megadásával együtt lehet jelszót változtatni a G2A accountban?
Köszi -
félisten
Ezek a közvetítések nálatok működnek?
Akármelyikre is megyek, fél percig jó a kép és a hang is, utána megakad a kép, a hang megy tovább, vagy szaggatni kezd. Van, mikor mindkettő megakad, vagy simán szétkapcsol.Régi gépem van, de abban az első pár másodpercben is elenyésző a CPU-terhelés, a netem 50/30 ami inkább több szokott lenni mint kevesebb.
-
addikt
válasz FoxiestFox #77975 üzenetére
A broadcastingra gondolsz? Régebben voltak ilyen problémák, de már régóta simán megy nálam.
-
félisten
-
htc07
addikt
válasz FoxiestFox #77977 üzenetére
twitch?
-
wjbhbdux
veterán
válasz DrTechnoid #77979 üzenetére
Év eleje óta nem megy, mióta a magyar ÁFÁt kéne fizetniük, valószínüleg úgy már nem érik meg az 5 dolláros tételekkel ezzel foglalkozni nekik, mert akire előfizetsz fixen 2.5-et kapna belőle, lejön az ÁFA és akkor még az ő 1.1 eurójukból ki kell fizetni a paypal utalás díját is, szóval centes buli.
/s
-
porto1992
tag
Helló! valakinek aki rendelkezik upc internettel tapasztalt ingadozó pinget ,esetleg micro laggokat cs go-ban?
A Legnagyobb biznisz az lenne , ha megvennék pár embert annyiért , amennyit érnek , és eladnám őket annyiért , amennyit hisznek magukról !!
-
marcusa
addikt
LOOOL kínában lecsökentették a csgo alapárát 7,49USD-re És nem lehet többé gift-ként venni náluk.
Több kínai, aki betárazott belőle még a márciusi leárazáskor, 3,5 kulcsért adja a trade-elhető giftjeit, vettem is jópárat...:-)
-
bul07
nagyúr
válasz marcusa #77982 üzenetére
3,5kulcs alsó hangon 7€, ez csak annak jó aki gyorsba akarja
Nyári akcióba biztos lesz 50% akció, ha nem hamarabb, az 5.5€, sőt jó lenne ha megint lenne 2€ mint régebben(kicsit több mint egy éve)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
marcusa
addikt
4-4,5 kulcs alatt nem nagyon lehet most már venni, aprón is 2500-2600Ft-tól kezdődik az ára.
Tudom hogy sale alatt jóval olcsóbb, a márciusi -50%-os leárazáskor több száz darabot vettem, de kb 3 héttel a sale után már nem volt egy sem belőlük.
A legközelebbi akció jó eséllyel csak a nyári sale alatt lesz.:-)
-
porto1992
tag
Helló! valakinek aki rendelkezik upc internettel tapasztalt ingadozó pinget ,esetleg micro laggokat cs go-ban?
Egy szmájli elég lesz!
[ Módosította: BomiBoogie ]
A Legnagyobb biznisz az lenne , ha megvennék pár embert annyiért , amennyit érnek , és eladnám őket annyiért , amennyit hisznek magukról !!
-
Samus
addikt
válasz porto1992 #77989 üzenetére
Van CS:GO topik és UPC topik is. Mivel ez nem a Steam-el kapcsolatos kérdés, javaslom a két topik valamelyikében kérdezz. Lehet magával a kapcsolattal baj, a modem/router problémája, hálókártya vagy gépi hardveres/szoftveres probléma.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz porto1992 #77989 üzenetére
A kérdésedben a válasz. UPC.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
oriic
HÁZIGAZDA
Újabb rekord. Tegnap 9 502 661 aktív felhasználó volt bejelentkezve Steamre.
Live-Die-Respawn
-
Gabesz87
veterán
Nem vagyok nagy Steam guru, szóval benneteket kérdeznélek: a Steam nem tárolja a játékállást/mentést? Van pl. az Euro Truck Simulator 2-m, amiben már elég magas szinten voltam, és volt egy Win reinstall. Nem tudom visszaállítani valahogy Steamről a játékállást?
-
Ryder62
őstag
Ilyen profilt hogy kell készíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- ASUS VivoBook X556UQ (i5-7200U, MX940, 8GB DDR4, 256gb SSD)
- CANON PwerShot G3X
- iMac 21.5" 4096x2304 3,4GHz i5 8GB DDR4 Radeon Pro 560 4GB 1TB + billentyű
- Mechanikus billentyű (taktilis/tactile) kapcsoló vásár (Akko, outemu)
- Jó ideje mellőzött, tesztelt, pormentes Chieftec iARENA GPA-500S8 80+ 6+2pin VGA csatival
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest