Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ilsyde

    őstag

    válasz oxox #12963 üzenetére

    Igen, akkor is megmarad ha kozben megpusztul a sentry.

    Csak arra figyelj (foleg a meccs elejen, mikor meg nemigazan van detektor) hogy hihetoen hasznald az illuziokat. Nyilvan ne rakj le harom colossust a legelejen mikor normalis esetben egyet sem tudnal kihozni mert ha intelligensebb ellenfel ellen harcolsz akkor azonnal kiszurja a cselt es az igazi seregedre fokuszal.
    Ha van valami feltve orzott, fontos counter egyseged (pl. immortal) akkor keszits hozza nehany masolatot hogy nehezebben tudja az ellen, melyikre kell fokuszalnia.
    Vegul nagyon fontos hogy ugy kezeld oket mintha teljes erteku egysegek lennenek. Ha elkezdik fokuszalni pl. a colossust akkor huzd vissza (mintha nem akarnad hogy elpusztuljon), vagy tancoltasd, esetleg probalj ugy helyezni hogy minel nagyobb reszet "sebezze" az ellenfelel seregenek. Ez legtobbszor bejon es sikeresen el tudod hitetni hogy az egy igazi egyseg, veszelyes es azt kell eloszor kifokuszalni :) Persze ehhez jo mikro kell.

    En azt sem tartom hulyesegnek ha valaki megduplazza vele az alapsereget, peldaul zealot+sentry tamadasnal mindket egysegbol csinalsz egy maroknyi extra illuziot es bekuldod oket a sereggel egyutt. Ha nem keszitesz tul sokat akkor hihetoen fog hatni, ha tul sokat keszitesz akkor meg eleg egyertelmu lesz a csel de mivel egy rakasnyi alapegyseg nyomul az ellenfelre, nem igazan tud majd mit lepni. Csak legyen eleg helyed.
    War3-ban BM-es is igy lehetett jol megszopatni az ellent :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák