- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koga777
tag
Rey nagyon jó! A GW csapatomban használom. Amikor először használtam, de azóta is sokszor úgy érzem, cheatelek a játékban. Az aréna csapatom rebel.
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
Dark Asirok
tag
bealudt a forum ;(
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nekem úgy belassult a lelkesedésem mint a gearelődésem. Kicsit szívatásnak érzem ezeket a gear IX-es követelményeket. És gondolom később ennél csak rosszabb lesz. És ez csak egy team! Értem már, hogy miért nyomják sokan évek óta. Clone, Jedi, Sith csapatokat szeretnék. A kitűzött cél dátum most kb 2020.
Egy ideje elkezdett belassulni a fejlődés. Így a lelkesedésem is alább hagyott. Tetszik, szeretem, csinálom, de nem vagyok annyira rápörögve mint az első két hónapban.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
drmotto
őstag
törvényszerű, hogy lelassulsz. Egyre több cucc kell egyre több embernek.
A fam is 2 hét alatt felment level 55-re, most egy hét alatt meg 56-ra azt hiszem.
Jó lesz ez, amikor a raideken is olyan jön, amit használni is tudsz, meg a refilleket se shardra kell költeni, abból is mehet a cucc. -
.LnB
titán
válasz drmotto #2904 üzenetére
Tegnap (vagy tegnapelőtt), raid rewardból jött egy teljes "kispolszki motor" (Mk 5 CEC Fusion Furnace). De már nagyon örülni se tudtam neki mert kellene még négy darab! Ez az amihez 50 Furnace Salvage kell. Amit ha kérek is a guildtől csak 2db-ot tudtok adni (ha adtok). Meg guild store-ban van néha 660 -ért szintén 2db. Ez így mehh... Nincs gáz, csak lelomboz. És akkor még mindig csak egy teamem alakul.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
caocao
csendes tag
Majd tedd ki, ha jól emlékszem raidből megint azt kaptam. Délután dobok is ha kell még. Nekem amúgy sem kell most mert én már rég letettem a gearelésről.....főleg mikor olyan kell ami csak raidből eshet és persze kismillió darab. Ott van kedvencben kb három csapat amit húznék, de nem fogok agyérgörcsöt kapni ezek miatt, ha jön felteszem, ha nem akkor ez van. Nem is értem, hogy lehet feltétel olyan gear ami csak raidből esik, pláne 50 darabok. Ha valaki nem lép be klánba az +b.hatja a karaktereit.... de aki tag az is csak reménykedhet, hogy jót kap.
Ma GW-n hatodik ládánál olyan ellenfelet kaptam..... na mindegy ez másik történet.
-
Omrega
tag
Megvan a 80-as szint és a csapatnak hála, sikerült Vader-t Palpatine-t és St.Han-t is felvinnem Gear-t X-esre. Igazából az a macera, hogy jó előre ki kell találni milyen karakterekre szeretnénk építeni. Én a minnél több karaktert legyűjtök technikát alkalmazom. Van egy fél birodalom/felkelő arénacsapatom, ami most gearben erősödött, de így is igyekezhetek, hogy a 100-50-es pozíciót tartsam. A shard elején fullos lvl85.G11-es csapatok vannak. Viszont ha kell van teljes felkelő csapatom is. Az ewokokra és jawakra nem tudtam ráállni. A köv. karakter akit fel szeretnék húzni az Darth Maul, lassan az űrhajója is meglesz.
[ Szerkesztve ]
collection: https://swgoh.gg/u/omrega/collection/
-
Lil
csendes tag
Mármint a GW elején? A shard az a "kártya", amiket a karakterek farmolásához gyűjtesz.
LnB, sajnos minél feljebb lépsz, a csoport is egyre kevésbé tud olyat adni, amire szükséged van, pusztán azért, mert az nekünk is kell Ezért szoktam én is inkább azokból a zöld keretes hulladékokból kérni.
| Cica & Cicu V | https://swgoh.gg/u/bebarbi/
-
drmotto
őstag
Ezt kellene mindenkinek csinálni.
a raides cuccokat nem kérni, mert az mindenkinek kell, meg pár tipkus cuccot se (hajszárító, grillrácsok, bcta gel), olyat ami könnyen farmolható, mert abból mindenkinek esik akkor is amikor nem kellene, pl karakterekkel együtt. És amikor már csak 2-3-4 darab kell a ritkákból, akkor kérni, és akkor úgyis összedobjuk. De ötvenet nem fogunk, mert nincs. -
Dark Asirok
tag
igen en raaltam a rebelekre 2 hete felhuztam mindet 8 as gear es ennyi utana mar csigusz abdropp meg botrany van mikor 70 simbol 8 at dob botrany
-
Zsoleszhun
addikt
-
kovimester
aktív tag
válasz Zsoleszhun #2913 üzenetére
Mivel ez az első volt sok hibát elkövetem a taktikában
Itt a P2 közepén kihalt Emperor.
A második Rancorn már jobb volt mind az 5 életben marad .
15 perc így egy Heroic rancorn.U.I.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Proky
senior tag
válasz kovimester #2912 üzenetére
Gratulálok hozzá! Lsoh-ban most 12-en szólózták le zetás Vaderrel. Remélem hamarosan valóban farmolható lesz az R1 csapat, csak csillag kell nekik és megnézem mennyit lehet kihozni a light side-al is.
-
sztanozs
veterán
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
kovimester
aktív tag
Light side-ot nem is merem de ha van köztük egy olyan aki úgy szedi a TM-et hogy nem resistel akkor sima ügy.
Vadernek ez az előnye van hogy úgy szedi a TM-et hogy az védhetetlen és nem csak ő ezt az Empire és Sith-ek is megkapják. Plusz valahogy amikor Emperor támad mintha többet szedne mint 20%.U.I.
köszi neked is! -
S e t h
nagyúr
Na ez már teljesítmény, gratula!!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Mezcal
addikt
Nekem ezzel az a bajom, hogy a zetás Vaderrel bárki megcsinálja ugyanezt, mert gyakorlatilag mindent megold a játékos helyett. Most van 18 zetám, de én nem rakom fel Vaderre, pont ezért, inkább megy Codyra.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Lil
csendes tag
Hack!
Gratulálok, jól néz ki az a 10 milla sebzés
| Cica & Cicu V | https://swgoh.gg/u/bebarbi/
-
Mezcal
addikt
válasz kovimester #2921 üzenetére
Gondlom, jó nagy taktika kell ahhoz, hogy az egész csapat szedi a tm-t úgy, hogy az ellenfél nem tud védekezni ellene.Szerintem autó módban is hozna ennyit.
-
Omrega
tag
Boba Fett minek van bent a csapatban, ő nem szed TM-et ?
collection: https://swgoh.gg/u/omrega/collection/
-
kovimester
aktív tag
Szia.
A rakétája miat van bent az is nagyot sebbez plusz a sima attackja add dots.Sztrego.
Amig nem probáltad nem tudod. És amigy Vader zeta 50% esélyt add nem 100%. :-) és ha pont nem ugy adja be akkor kuka.De lehet hogy te jobban tudod ugy hogy ki se probáltad.
-
S e t h
nagyúr
válasz kovimester #2925 üzenetére
Meg lehet hogy ez csalás.
Esetleg lopás, gépjármű feltörés, hűtlen kezelés vagy visszaélés lőfegyverrel.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Zsoleszhun
addikt
Azt tudtátok, hogy ha Daka stunnolva van akkor is vissza tudja hozni az elesett karaktereket serve again skillel?
Most vettem észre arénában.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
cskiraly
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ütős jedi csapatot össszerakni, mod challenge re meg pve re kellene leginkább. Szóval szeretnék tanácsokat a tapasztaltaktól hogy kiket érdemes összeszedni.
Előre is köszönök minden segítséget.
-
.LnB
titán
válasz cskiraly #2930 üzenetére
Team 1: Aayla Secura, Jedi Knight Anakin, Ima-Gun Di, Qui-Gon Jinn, Ahsoka Tano
Team 2: Grand Master Yoda, Aayla Secura, Jedi Knight Anaki, Qui-Gon Jinn, Ahsoka Tano
Team 3: Ima-Gun Di, Qui-Gon Jinn, Aayla Secura, Grand Master Yoda, Kit Fisto
[ Szerkesztve ]
-
mcsabi84
senior tag
Van itt olyan aktív tag, aki képesnek érzi magát heroic aat-re és guildet keres?
-
Mezcal
addikt
Én mennék, mert holnap meglesz a zetás cody vezette klóncsapat, de nem megyek.
-
drmotto
őstag
Teebo nem sebez nagyot nálam, viszont ma 10-ből 9-szer szedte a tm-et.
A Rancoron majdnem meglett a harmadik kapcsoló is. A végére Teebo és Wedge maradt, és vagy 8 körön át az ment, hogy a maci levitte 0-ra, Wedge meg nagyot sebzett, és gyógyult.
Meg Teebo lassú, a rebel páros sokkal többször jut szóhoz. Teebot képtelen vagyok felgyorsítani, mert egyszerűen nem jön a potency mod. Vasárnap elszórtam rá 400 energy-t, kaptam egy darab 3 pöttyöst. -
Allien
veterán
Bocsi, a Teebo az mire jó?
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
drmotto
őstag
TM: turn meter. A karakter feje felett lévő vékony kék csík. Azt mutatja, mikor jön az adott karakter.
Vannak olyanok, akik ezt tudják csökkenteni. Teebo nullára. Qgj, Rex, Ewok scout, magmatrooper bizonyos százalékát.
Magyar leírást a nagy face csoportban találsz talán, meg van egy a mi csoportunkban, az egyik tagunk készítette. -
.LnB
titán
Tegnap Dark Battles-re összeállítottam egy teamet. Kicsit szedett vedett banda mivel csak a Battles-re kell. De nagyon tetszik a működésük, lehet már csak azért is mert nem a Rebel team.
Igazából nem is jó még a felállás mert abból gazdálkodtam ami van, akik jobban fejlesztve vannak, de már ebből is látom, hogy jól szórakoznék egy fullos sith teammel (támogatásokat, felajánlásokat elfogadok privátba ). Szóval a csapat: Phasma (L), Dooku, Vader, Boba, Palpatine
Phamsa Leader ability-jét mi határozza meg, hogy hányszpor adja be? Potency? Vagy mi? Ugyan így Palpatine stunt melyik stat befolyásolja? Mert Phasma assist leader ability-je király, de jó lenne ha többször hívna assistot. És Nihilus se lenne rossz leadnek (sőt), csak ő nincs fejlesztve.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs