- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPAA
őstag
üdv az uraknak
karácsony környékén csak próbaképp telepítettem ezt a játékot , no azóta nem "szabadulok" tőle , meglehetősen beszippantott ,fan lévén könnyű dolga volt mondjuk
azóta 54 lettem , és ideje lenne valami taktikát elkezdeni , mert eddig csak átgondolatlanul a fun karaktereim megszerzésére törekedtem , de ugye be kellet látnom , hogy ez nem járható út a sikerekhez
leszögezném :fizetni nem fogok a játékban soha , egynél sem teszem / tettem eddig
valami jó ütős csapat összeállítás a fentiek fényében ?
kiket érdemes fejleszteni ? ,illetve kiket kell megszerezni mindenképp?
/Vader már csak 5 shard , meg Old Ben van még kinézve , az is összejön a héten szerintem/[ Szerkesztve ]
************* censored
-
HPAA
őstag
elkészítettem a kért profilt ,várom a kritikákat /tanácsoat
************* censored
-
HPAA
őstag
erre valaki ?
merre induljak ?
eddig csak össze-vissza játszottam be kell valljam , de ennél több kell már************* censored
-
HPAA
őstag
raiden 2x voltam eddig , de szerintem valamit vagy én vagy a guild ahol vagyok rosszul csinál , mert pl , most sem lehet mennem , nincs "elindítva" v. mi , de már 3 napja...
igazából a célokat /de még a lehetőségeket/ sem nagyon ismerem , eddig amit csináltam , az láthatóan elég összevisszaság , fejlesztgettem ami "jött"
az leghatékonyabb út kellene , vagy valami népszerű csapat összeállítás amivel el tudom érni az új szinteket és szerezhetek erősebb cuccokat
hogy ezt napi szinten arénában,raiden/?/, vagy egyéb helyeken tudom megvalósítani , számomra még ez sem teljesen tiszta************* censored
-
HPAA
őstag
-
HPAA
őstag
hála a tanácsaitoknak már ismét nyerem a GW-ket , és arénában is feljöttem 600 ról 250 re ,köszönöm
bosszant hogy sok mindent elpazaroltam eddig , az újrakezdés meg nem kivitelezhető[ Szerkesztve ]
************* censored
-
HPAA
őstag
válasz Kikiri7 #1860 üzenetére
most már rájöttem , csak egy hurokba került az egész folyamat
csináltam új acc , belépek , képernyő vált ,játékon belül vendég , vagy google fiók ...
fiók kiválasztása , játék indul :
,játékon belül vendég , vagy google fiók ...
stb-stb
aztán rájöttem hogy míg nincs tényleges játék akár vendégként akkor a fiókot sem használja
no ez jó bonyolult lett , de már megoldódott************* censored
-
HPAA
őstag
ujrakezdés után vagyok , /5 napal/ , 37-on , de elég nyögvenyelősen halad dolog , alig tudok szintet lépni , 40-t várom a gw miatt most
észrevételem/kérdésem : mitől függ hog a shardokat adja e a hard küldinél ?
mintha most alahogy spórolna a rendszer , minden 3.-4.- csata után kapok************* censored
-
HPAA
őstag
válasz Kikiri7 #1963 üzenetére
lila nincs , 40 alatt miből lenne
tudatosnak , elég tudatos szerintem , Landónak álltam neki , elsőnek ő farmolható az általatok írtak közül
már ha jól értelmeztem /de javítsatok ki ha valamit rosszul gondolok , elvégre ezért kezdtem előröl/[ Szerkesztve ]
************* censored
-
HPAA
őstag
valaki árulja már el a ki****tt Boba Fettel mit lehet kezdeni ???
harmadik napja nem tudom végigvinni a GW-t
ha az utolsó ellennél van Fett , lehetetlen kiiktatni
ma 8x jött vissza , minden karakterem oda[ Szerkesztve ]
************* censored
-
HPAA
őstag
amit én észrevettem /lehet benéztem ,de már 3x volt ilyen/
amikor a gw utolsó ellenjét már csak maradék emberekkel ütöd ,mert a "fő" csapat odalett /ezt a saját csapatot teszi be másnap újraindításhoz is egyébként/ szóval olyankor másnap sétagalopp ellenfeleket kapsz végig
ha viszont a fő csapat kibírja a végig ilyenkor , akkor köv. nap megint szívás ...
ma 48 on 60as tápolt brigád fogadott az utolsó körbenkicsi off is , ezt ma leltem : SW játékok csomagban jóárasítva
[ Szerkesztve ]
************* censored
-
HPAA
őstag
tudom nagyon amatőr ,pláne az itteni szinvonalhoz képest , de a light side 5F hard pályán nem tudok túljutni , a droidok szétszednek , a sok bónusz támadásukkal
valami trükk/5let ?************* censored
-
HPAA
őstag
egy ally segítség milyen időközönként vehető igénybe ? , naponta többször v van valami ilyesmi limit ?
************* censored
-
HPAA
őstag
mennyi ideig lehet "élni" a bónusz energiával amiről értesítés jön délben ?
dolgoztam , nem volt idő használni , most beléptem és már nincs ott
ilyenkor lehet valamit tenni ?************* censored
-
HPAA
őstag
ha esetleg még van segítőkész hajlandóságú illető itt, akkor szívesen fogadnék még erőteljes ally-kat
ez eddigieknek pedig ismét köszönöm , rengeteget segített eddig is az a 2 fő375-871-334
************* censored
-
HPAA
őstag
köszönöm nektek is
ígérem igyekszem utolérni************* censored
-
HPAA
őstag
Biggs -ből kapok valahol shardokat a hajójával pl. ? ha igen mikor / milyen szinten ?
************* censored
-
HPAA
őstag
2461 re valaki ...
************* censored
-
HPAA
őstag
de azt veszed/beváltod , lehet nem fogalmaztam érthetően:
mint ahogy az Endurance mellé kaptam Vinduból ...(#2478) caocao
persze én is onnan szedtem ki eddig , csak most menne másra is , és ha amúgy is kapok/kapnék a hajóhoz akkor annyival kevesebbet költök ott[ Szerkesztve ]
************* censored
-
HPAA
őstag
Teebo , meg majd Phasma , ahogy olvasgattam rájuk mindenképp szükség lesz
ti hogy csináltátok "anno" , amikor a 8as gearhez 20-asával kellettek a cuccok már , én most szembesülök vele , kezdek belefásulni
gondolom ettől csak rosszabb lesz
megy ticketből ? , vagy végigtoljátok auto-n mindet ???[ Szerkesztve ]
************* censored
-
HPAA
őstag
-
HPAA
őstag
GW -store ból kimaxoltam Biggs-t ,60 lettem ,most mit érdemes elkezdeni ?
illetve ezen a szinten érdemes e /komolyabban/ nekifeküdni a hajóknak ,ami most vált elérhetővé , vagy folytassam a karakterekre költést a "nyereményekből" ?************* censored
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest