Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RangerFox

    veterán

    válasz stoon #2118 üzenetére

    De,már az E3-on is úgy reklámozták, hogy ingyenes lesz minden jövőben megjelenő tartalom. És van jótékony EA, a Titanfall 2-vel is hasonló üzletpolitikát folytattak.Igen, a HvsV játékmód tényleg bugos, de semmi game breaker hibával nem találkoztam (az, hogy viccesen halsz meg az szerintem nem nagy hiba, inkább vicces).
    Mondjuk emiatt már nem tudok haragudni a fejlesztőkre, pontosan tudom, hogy milyen nehéz egy hibamentes programot elkészíteni.

    marilllyo: Nem azzal volt a baj, hanem azzal, hogy itt tényleges előnyre teszel szert a multiplayerben azáltal, ha sok ládát nyitsz (akkor a drop rate is más volt, nem ilyen, mint ma). És így ez szembe ment a" fair multiplayer" elvekkel, mik szerint mindenki ugyanolyan esélyekkel indul, és csak az egyéni skill számít. Plusz az emberek ki voltak éhezve egy újabb botrányra, hiszen az Andromeda megjelenése óta nem tudtak mibe belekötni. És persze a Reddites felhasználók, meg pl AngryJoe is nagyon hangosan kritizálták a játékot, és így mindenki átvette az ő véleményüket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák