Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Robokutya

    senior tag

    válasz John_Doe #1465 üzenetére

    "Improved ship interior Duty Officer contact static assignment button behavior.
    They should grey out now only when the assignment has started or is on cooldown.
    Added buttons to Duty Officer interface under Department Heads that allow access to your own ship interior non-static assignments.
    Note you will still need to go to your ship interior to do static assignments, such as making hypos, assembling consoles or turrets, or to invite friends to use your ship interior non-static assignments.

    Valamint a fent említett duty officer változás ami azért érdekes mert múlt héten pakolták be a hajóba a assignmentek egy részét és most meg vissza kiszednek belőle a részlegvezetőkhöz. Valamint egy kis hibajavítás hogy ne szürkítse ki a küldetéseket ha elkezded hanem."
    ---
    Ezt nem tudom mért kell kiszedni. Nekem jobban tetszene, ha legalább egy nap egyszer végig poroszkálhatnék a hajóm fedélzetén valami értelmeset keresve. Úgy látszik a többség lusta erre időt áldozni, engem meglepett amikor felfedeztem a hajómon ezt a rendszert.Illetve kitalálhatnának valamit a hajó belső díszítésére, gondolok arra hogy mondjuk a tárgyalóban trófeákat lehetne kitenni pl.:) az a pár amit a játék elején lehet szerezni az semmi.

Új hozzászólás Aktív témák