Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrfire

    őstag

    válasz GypsFulvus2 #26247 üzenetére

    Az a baj, hogy korábban tényleg félreérthetően fogalmaztak, mert én is azt hittem, hogy arról van szó, hogy az SQ42-őt fogják 3 részre bontani, mármint egy egybefüggő játékot kapunk meg részletekben, ahogy sok játékot hoznak ki fejezetenként pl. a Life is Strange-et, vagy aszem a Dreamfall Chaptert is.

    Így mikor azt mondták, hogy az első epizód kb 20 órás lesz, arra számítottam, hogy még jön utána pár epizód, amit szintén ingyen kapunk, mert része a játéknak.

    Ott rontották el, hogy SQ42-ként hivatkoztak minden részre, közben azokat 2. és 3. résznek tervezték. Bár nem tudom korábban volt-e erről szó, hogy a 20 milla előtti támogatók megkapják a 2. részt is. Mert ez úgy néz ki, mintha tényleg utólag találták volna ki, hogy szétbontják, és külön adják el, de azért a koraiakkal csak ne szúrjanak már ki annyira nagyon, ezért kapják meg ingyen, mintha engedményt tennénk nekik... Sz'al ezt nagyon le kellett volna tisztázni korábban, mert jogos lehet a felháborodás.

    Amúgy a 20 óra játékidő mai szemmel korrekt, főleg ha azt nézzük, hogy a jobb eredmények eléréséért többször is kijátszhatjuk majd, hogy a legnagyobb előnyöket kapjuk meg a PU elején. Nem nagyon érdekel a játékidő, ha jó maga a játék. Egy MMO-ban nem nagyon tudok elképzelni igazi tripla A sztorit és történetvezetést, de majd meglátjuk. Legyen egy igazi élmény, és akkor tőlem nem hallanak panaszt... ha viszont unalmas lövölde lesz, akkor nem biztos, hogy megveszem a folytatásokat, persze attól függ mennyit kérnek egy részért.

Új hozzászólás Aktív témák