Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    Befejeztem a Narodnaya Solyanka CP2-t. Illetve csak a Stalkersoup részét, mert a Halott Város után itt nem Cordon meg collector következik, hanem biza Zatonra visz az a teleport a csatornában :C

    Azt kell mondjam, hogy ahhoz képest, hogy mekkora termetes és komplex megamod ez, kiválóan működött eddig. Vagyis a Stalkersoup rész tökéletes, és talán a Soup készítői előbb ezt kellene végigjátsszák, hogy lássák mit is kellene összehozniuk a Soupban. Itt minden óramű pontossággal működik úgy, ahogy az meg van írva. Soha nem volt egyetlen olyan bug, ami bekavart volna a játékmenetbe, hogy nem találok valami kulcsfontosságú tárgyat, vagy elküldenek valahova és ott nem jelenik meg valami vagy valaki. Semmi ilyesmi nem történt. Amitől frászom volt, az a fényképezés. Nos, ez is tökéletesen működött Cordonon is és a Raktáraknál is. Aztán megvan a Limansk - Halott Város átjáró is. A Soupban el van csúszva a külterületre, de lényegében itt van bent a sarokban :) :

    Aztán a végefelé Norman szépen azt is elmondja, hogy a dokihoz szerezzek és vigyek magammal egy modifikált puskát és egy rejtőzködő exót, hogy kiszabadíthassam és semmiféle rejtekhelyet nem emleget senki, ahol ezek lennének. Talán az is egy DMX húzás akar lenni a Soupban. Viszont a végén itt is Spark és Lightning egy személynek jelenik meg és úgy is néz ki. Jól meg is szökik miután megvédem. Kíváncsi leszek a folytatásban, ha Zatonon tényleg az van és nem freeplay.
    Ami a crasheket illeti, a két kezemen megszámolhatom hány volt eddig. Ezekből is nálam inkább az angol fordítás miatt voltak gondok amire végül kaptam javítást, na meg az a G36 fegyvermodell, ami aztán az importált verzióval megoldódni látszik. Még rengeteg tennivaló van itt, eddig csak szigorúan a Soup részen mentem végig, de mellette legalább egy ennyi feladatot még hátrahagytam. És még ki tudja mennyi jön Zatonon túl :) Minden esetre, kemény menet volt eddig, mert mindenek mellett ez egy baromira nehéz mod.

Új hozzászólás Aktív témák