Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    valaki tudna segiteni, hogy mi lehet a probléma olyankor, hogyha a kocsiba a telefon kapcsolodik BT-on keresztül a kocsi rendszeréhez, de amikor a media részhez megyek kiirja a telefont, de azt irja, hogy nincs rajta media.
    Régebben ugyan ezzel a kocsival és ugyan ezzel a telefonnal müködött, hogy ahogy kapcsolodtak egymáshoz automatikusan elindult a Spotyfy és a kocsi hangszoroján hallottam.
    Most ez csak akkor mukodik ha a telefonon manuálisan elötte elinditok egy zenét a spoty alkalmazásban .

    És régennen az is automatikusan tudta inditani a potit amikor USB-n kötöttem össze és az android auton keresztül a kocsi kijelzöjén inditottam a spoty vagy már eleve automatikusan indult a wazze alkalmazással egyutt.
    Most ha igy kattintok rá akkor nem indit el semmit kiirja, hogy nem lehet a szolgáltatásba bejelentkezni, de ennél is ha manuálisan inditok zenét akkor müködik vezetékesen is.

    DE azt szeretném, hogy vagy ne kelljen semmihez se nyulnom és akkor is a kocsoiban szoljon a zene BT kapcsolaton keresztül vagy elég legyen rádugni az USB-t és akkor meg android auton kereztül induljon automatikusan a zene.

    Végignéztem minden beálitást és minden engedély amit lehet megadtam neki és a wazzehoz is hozzákapcsolttam mint zenelejátszó alkalmazás.

    Android 10es és MIUI 12 van a telefonon, és egy opel insignia B a kocsi.
    Mindenbol amit lehetett a legujabb van fenn.

Új hozzászólás Aktív témák