- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sicér
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert már nem tudom, hogy mihez fogjak.
Szóval vettem egy SB0770 (X-FI Xtreme Gamer) hangkártyát, és nem tudom rá a driver-t felrakni.
Így néz ki a kártya:Frissen telepített Win, és az általam hozzávalónak vélt driver telepítése közben "Unable to find..." hibaüzenet fogad.
Gondolom a driver nem a kártyához való, vagy esetleg a kártya hibás lenne?
A Win felismeri, HD Audio-ként, és használható is, de én szeretném a driver, illetve a többi alkalmazás által nyújtott támogatást használni.Köszönöm a segítséget előre is,
-
Sicér
tag
válasz PrinceHerceg #13351 üzenetére
-
Sicér
tag
Kipróbáltam, de sajnos bukta.
A belinkelt P.A.X. csomagot feltelepítettem, ez ment gond nélkül.
Restart után továbbra is HD Audio-ként volt jelen a hangkártya, és semmilyen Creative software (Audio Console, Volume control...) nem volt hajlandó elindulni, arra hivatkozva, hogy nem érzékel kompatibilis hardware-t a program.
Kicsit most már kezd frusztrálni a dolog. Nagyot csalódtam a Creative-ban, pedig nem ez az első hangkártyám tőlük.
Át fogok nyergelni a Xonar sorozat valamelyik tagjára. -
Sicér
tag
válasz PrinceHerceg #13358 üzenetére
A gépemet a Win telepítése előtt raktam össze.
Nem ez volt az első, nem hiszem, hogy hibáztam volna valahol is.
A frissen feltolt rendszerre felraktam a 14.12-es AMD drivert, aztán hang- és hálózat, illetve USB3 driver.
Restart, majd vírusirtó, és egyéb sallangok. Ezzel kifújt a dolog. Itt megint csak nem fedezhető fel hiba szerintem, mivel minden illesztőprogram a jelenleg legfrissebb, ami a hivatalos oldalakon elérhető.Bevallom, hogy erre a driver cleaner dologra még nem gondoltam, soha nem volt rá eddig szükség, de ez is lehet egy megoldás. -bárcsak így lenne.
-
Sicér
tag
válasz PrinceHerceg #13362 üzenetére
Nem volt időm rámozdulni a dologra hét végén.
A napokban veszek egy másik lapot, és abban majd kipróbálom.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz az eredmény. -majd megírom. -
Sicér
tag
válasz Petyyyyy #13369 üzenetére
Én is lecseréltem, pedig egy egész jó lap volt, nevezetesen egy 990FXA UD3 rev.4.0.
Volt egy másik gondom is vele, amiben a Giga lapok nem jeleskednek, ez pedig a Core unlock.
Ezt sem tudta a lap, annak ellenére, hogy a BIOS-ban megtalálható, és aktiválható ez a funkció.
Tudom, hogy a magfeloldásra nincs soha garancia, de ez a proci (Phenom II X4 960T) egy teljes értékű 6 magosként ment nekem ez előtt egy ASROCK lapban közel két évig.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest