Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz Louro #59553 üzenetére

Egy sorozatot sem veszek elő újra, ha egy mód van rá, annyi néznivaló van, szeretem inkább az új élményeket. A hype számomra nem létezik, valami vagy tetszik vagy nem, nem tudom magam megerőszakolni azzal, hogy "hát de mennyi mindenkinek bejön" stb. ez nem így megy, legalábbis nálam. (lehet van aki be tudja magyarázni magának) Én ebbe a sorozatba is abszolút fenntartásokkal kezdtem bele, a játék adaptációk borzalmasak szoktak lenni, szóval nem volt hype.

A Love, death nem annyira jött be, voltak jobb részek és rosszabbak, de összességében a 2 évad nem volt egy maradandó élmény, inkább jó ötletek voltak benne, amiket egy egész estés filmben szívesen megnéznék, de így 10-15 percben kevesek voltak nekem.

Te szintén a 2. részig jutottál, az nagy vízválasztó, utána indul be az egész. De akik mondjátok, hogy nem jó meg valószínű nem jó azt figyeltem meg, egyikőtök sem nézte végig, pedig nem sok rész, olyan embertől aki végig is nézte nem hallottam még rossz véleményt. Szerintem ha végignéznéd, te is elégedetten csettintenél. (bár sokan utólag már nem tudják beismerni, ha valami mégis jó, tapasztaltam már)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák