- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Magicians
4x12
Hm, felkészül a finálé.
Tesó is megjött, szóval jöhet a buli. Margo feje mikor rájött, hogy tényleg szereti Josh-t. Priceless. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek Discovery
2x13
Na mondtam
hogy ott lesz a királynő. Az összes rövidfilm valahogy visszaköszönt a sorozatban, szóval találkozni fogunk Zorával is szerintem. Saját teóriám: Meglesz a nagy csata, kapunk valami nagy cliffhangert (Pls, ne egy új BORG legyen a Controlból), majd a hajó és a személyzet megy a jövőbe. A már korábban bejelentett 3. évad pedig majd ott játszódik. Ezzel kerülik ki azt, hogy a prime timeline-on az eredeti sorozatokban nem volt szó Discovery-ről. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Orville
2x12
Bortus
...mosolygott... [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Flash
5x18
Nora-t valaki igazán lelőhetné már pls. Csak egy kicsit, csak hogy ne lássuk többé...
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Magicians
Évadzáró.
Kérdés, hogy innen hogyan tovább. De én még mindig nagyon bírom a sorozatot, szóval jöhet a következő évad 2020-ban.Kicsit talán hamar lett lezavarva a két szörny, viszont Q önfeláldozásán meglepődtem. A Take on Me szám a végén az tetszett. [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek Discovery
2x14 - Évadzáró
A sorozat talán leglátványosabb része szerintem. Az űrcsata, a féreglyuk megjelenítése...WOW. Kaptunk magyarázatot a vörös jelekre is és a Discovery is megérkezett a céljához. Úgy tűnik, hogy megpróbálják a prime timeline-on titkolni a teljes Discovery létezését, végül is ez is egy megoldás. (Már amennyiben megfogadják Spock javaslatát) Hja és Spock: Maradt az Enterprise-on, szakáll off. Vicces volt így látni ennyi idő után. Azt sajnálom hogy valami minimális cliffhangert sem kaptunk, holott tudjuk, hogy jön a 3. évad. Ez pedig már a jövőben játszódik, szóval a korábbi szériáktól független sztorikat, fajokat, technológiákat hozhatnak be. Végül is kapunk egy jövőben játszódó Star Treket így +1 dolog: Örülök hogy nem jött be sokak találgatása és nem hozták be a BORG-ot Leland akciójának következményeként. (Az jöhet majd a következő évadban. ) szerk: Jól rémlik, hogy most láthattunk először phaser beam-et akcióban? [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Maxxy10 #44740 üzenetére
"A harmadik évadban melyik idővonal lesz ?" Az alap idővonalon maradunk csak jó messze a jövőben. Discovery 2. évad 2257-ben indul, elvileg a hajó most 3187-be került, ez már jóval az ismert Star Trek idővonalon túl van. (Jóval a Voyager, Nemezis, de még az Enterprise-J felbukkanása után) Ennek köszönhetően eddig még nem látott sztorikat hozhatnak be, olyan ellenfelekkel, akiket eddig még nem láttunk. Tehetik mindezt úgy, hogy az eredeti idővonalat nem háborgatják már. szerk: A jövő természetesen megváltozott, mert Control nem szerezte meg a Gömb tudását, így nem igázta le a galaxist. (Szóval számunkra is tök ismeretlen amit a jövőben látunk majd) Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cloak & Dagger
2x04
Eskü, ez a sorozat nagyon remek. Meglepő fordulatok, misztikum, van itt minden.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jonnyjoker01 #44748 üzenetére
Valami kavarodás lesz
így az idővonallal, legalábbis múltbéli csaj a következő rész előzetesében ismét szerepel. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
KRYPTON Season 2 Trailer #2 (HD)
Hm,
Ez érdekes lesz.Lobo. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bad Pritt #44780 üzenetére
Jó ok, sorry, utólag tényleg hülyén jött le a dolog elismerem.
Az a gondom nekem hogy magát az alap képregényt nem ismerem, de a mocsári lény témáról nekem mindig a Fekete lagúna filmek jutnak eszembe. (Retroshock/Kenny ugye csinált ezekről bemutatókat. Kötelező mindegyik: )
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Orville évadzáró
Na itt is időutazás rulez. De nekem pont ezért tetszett, jó volt viszont látni Alarat. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Supernatural évadzáró
Deus ex machina, ahogy a részben is említették. Chuck/Isten felbukkanásán igencsak meglepődtem, nem hittem hogy visszatér majd. Ezzel a lépéssel viszont megvan az utolsó évad főgonosza? Érdekes lépés lenne. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cloak and Dagger
2x05
Kicsit már idegesítő ez a "folyton összeveszünk de kibékülünk utána" téma Tyrone és a szöszi között, de ettől függetlenül még mindig tetszik a sorozat. A vége meg tényleg meglepett, kifejezetten jó húzás volt szerintem.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. | Season 6 Trailer
Wow. MIndjárt start.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cloak and Dagger
2x06
Simán mocsok jó ez a sorozat. Remélem az ürge meg a csaj olyan agyalást kap a végén Tandy-től és Ty-tól, hogy azt megemlegetik.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nos lement a teljes Lucifer évad (Haver még mindig várja magyar feliratot Netflixen ). Kérem szépen, ez hozta a szokásos minőséget. Remélem nem kell éveket várnunk egy esetleges folytatásra.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Agents of SHIELD
6x01
Na végre, visszatért a sorozat. Úgy tűnik, hogy a szezon két szálon fog futni, kíváncsi vagyok a végére összeérnek-e a szálak.
Az Evil-Coulson gondolom egy párhuzamos világból származik, a Fitz befejezés pedig érdekes lesz. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jonnyjoker01 #45126 üzenetére
Én bírtam az összes évadot, szóval nekem szokásos.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megújítottam Netflix előfizetésem és valahogy elém került a Shadowhunters: The Mortal Instruments. Annyira tele van kínos dolgokkal de valahogy mégis nézeti magát. (3. évadot kezdem most)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Big Bang Theory
Hónapok óta nem néztem már, de utolsó pár részt most ledaráltam egyben. Raj talán egy kicsit jobb lezárást kaphatott volna, de összességében azért aranyos rész volt, főleg a vége.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Agents of SHIELDS
6x03
Simán jó rész volt,
.a Daisy/Simmons drogos jeleneteket végig röhögtem Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megvolt a Marvel's Cloak & Dagger évadzárója is. Nekem továbbra is tetszik a sorozat, kicsit különlegeset kaptam szerencsére, nem a szokásos szuperhősös témát. Csak így tovább.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kaszát kapott a Swamp Thing.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Love, Death & Robots - Jön a 2. évad!!!!
szerk: slowpoke vagyok, sry.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Netflix-re jön:
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest