Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    éjszaka még csak becsúszott a TWD 4. évad nyitó epizódja is.. :)

    SPOILER!

    összességében nem volt egy mozgalmas rész, de talán ez egy nyitó epizódnál nem is annyira lényeges szerintem...bár őszintén megmondom, elgondolkodtam azon, hogy az előző 3 évad hatására vajon nem váltam e immunissá a fröcsögő agyvelő és szerteszét hulló testrészek látványára, ami kissé talán ijesztő.
    de ha szigorúan nézem, akkor majdhogynem nyilvánvaló, hogy mindez az alkotók hibája...nem értem például, hogy miért kell nyálkás, zselés, kocsonyás, kézzel/lábbal szétmálló koponyákat beletenni? most komolyan...konkrétan félkézzel szétrancsírozták a kispajtás koponyáját az egyik jelentben....ez mi?
    ez maximum egy Rodriguez filmben áll jól, de az ő műveinek ugyebár általában (szándékosan) köze nincs a realitáshoz... :) - ezzel az egésszel csak azt érik el, hogy a kedves nézők ingerküszöbe kitolódik a pi..ba! márpedig egy szétloccsanó fejet annyira nagyon már nem lehet tovább turbózni...na mindegy...ezt a békát le kell nyelnem valószínűleg.

    ezen kívül vannak még érdekes karakter fejlődések is... ott van például Tyreese kishúga, Sasha. na már most: az előző évadban nem igazán derült ki róla, hogy ő egy oroszlánszívű harcos amazon, érzelmek nélkül (sőt!) - ehhez képest most így indult a történet....érdekes.
    ott van Beth, aki a farmon még mániás depresszióban szenvedő, végtelenségig elveszett csitri volt (igazából ez a későbbiekben se sokat változott) - majd most hirtelen szemrebbenés nélkül fogadja, hogy frissen szerzett pasiját megzabálták...érdekes.
    ott van Carl, aki kezdi kimeríteni az antiszociális viselkedés fogalmát...Andrea után ő a legnormálatlanabb az összes karakter közül.
    és ha már felmerült Tyreese karaktere: neki rohadtul nem ez volna a szerepe, amit itt csináltak belőle...aki olvassa a képregényt, azt érti, miről beszélek. na de hátha az alkotók is rájönnek erre hamarosan.

    a negatívumok ellenére mégis csak a TWD-ről van szó! ha nem térnek le nagyon a képregény által kitaposott útról, akkor ebből még akár a legjobb évad is kisülhet, szóval hajrá hajrá! :)
    (az utolsó pár másodperc például elég sok "jót" ígér kis börtönlakóink számára ;) )

    [ Szerkesztve ]

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák