Hirdetés

Hirdetés

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

  • Adoptálja a Vulkan köztes nyelvét a DirectX

    ph A Microsoft a shader modell 7-től tervezi bevezetni a változást.

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Komplikato

    veterán

    Station Eleven
    Régóta kerestem olyan filmet, aminek köze van a jó öreg Maniac című fenomenális sorozat alkotóihoz.
    A sorozat egy 2016-os, Arthur C. Clark díjas, posztapokaliptikus sci-fi feldolgozása. Viszont pont az alaptéma miatt nem fogják sokan megnézni, mert ez is egy globális vírusfertőzésről szól, amivel mindenkinek tele a hócipője jelenleg.
    Így első három rész alapján zseniális. Persze több idősíkon játszódik, de sok elszúrt megoldással szemben ha elég pár másodpercnyi vagy néhány képkockányi villanás, akkor annyit kap a néző, nem negyedórás gagyi indokolatlan kitöltést.
    A fogyaszthatóságot tovább rontja, hogy két jelenetsor között sokszor Shakespeare-i idézet az átkötő szöveg, amire oda kellene figyelni, pláne ha valaki annyira műveletlen tuskó, mint én.
    A főhősnőt megszemélyesítő gyerekszínész zseniális, a történetvezetés, képi világ egyedi, ha a fenti okok miatt bukik a sorozat, akkor is megérdemel egy rakás díjat.
    Van aki szerint erős Last of Us utánérzés, nekem eddig nem annak tűnik. Állítólag az első két részt meg kell nézni, hogy el tudja dönteni valaki érdekli e, engem behúzott az első rész közepén.

    "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

Új hozzászólás Aktív témák