Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    The Kominsky Method (2018-2021)
    Meglepő, sőt megdöbbentő, hogy egy Netflix meg tud (és meg akar) finanszírozni egy ilyen sorozatot. Mese az öregedésről, az öregkorral járó, egyre szaporodó problémákról, és azok különféle kezelési módjairól. Beleértve, hogy az öregek mekkora örömmel és lelkesedéssel mennek egymás idegeire :D
    Az első epizódtól kezdve ordít a műről, hogy egy nagyon gyakorlott, nagyon profi stáb rakta össze. A forgatókönyv és a dramaturgia hibátlan, és ilyen alapokra "könnyű" ráépíteni a többit. A vezető színészpáros (Michael Douglas és Alan Arkin) egyenként is zseniális, a közös jelenetekben pedig visznek mindent. A történetek emberiek, igaziak, mélyre mennek, de nem nyálasak, a túlzottan érzelmes pillanatokat egy egészséges adag szarkazmussal kezelik a karakterek.
    Az első két szezon sima 10 pont, a 3-ast kicsit ötlethiányosnak éreztem, és ide be-bekúszott némi aránytévesztés (a koporsóra felmászó titkárnő, vagy a bérgyilkost fogadó szcientológus, például), de az egész sorozat érdemeihez képest ezek apróságok, összességében a Kominsky Method egy csaknem tökéletes sorozat.

    #értékelés

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák