Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz updog #47274 üzenetére

    Időbevándorlók (Beforeigners) S01E06

    Ismét ugyanaz volt a problémám, mint az előző részekkel, hogy néha túlságosan kiszámítható volt, még ha nem is nagyon előre, de az adott jelenet elején kb. csak a tündéri jellemem miatt nem súgtam oda feleségemnek a gondolataim, amik általában be is jöttek (a térítő csak képzelet, Urd áldozata, Olaf felfedése, +azt hogy az utazás nem egyirányú, már konkrétan Madde-val lelőtték jóval korábban), a nyomozós részek is megint túl könnyen mentek (nyilván az "ügyvédnő" aki bement a rendőrhöz, nyakig benne van és ott van valami a háttérben).

    A scifi rész még mindig nem lett kibontva, a duci gyilkos motivációja sem igazán lett felvezetve, az előző részben és most is csak nézett ki a fejéből.

    Viszont kicsit visszatért Lars és Alfhildr párosának varázsa, és Alfhildr származása azért keményen odavágott :Y Top3 pillanat között van a hat epizódból.

    Úgyhogy jöhet a második évad, mert most már magyarázatokra van szükségem :D

    Ha valaki elkezdené, abszolút tudom javasolni, ha nem is a folyamatos feszültség vagy a nagyon érdekfeszítő sztori miatt, de a hangulata, és minden részben az az 1-2 libabőrözősen jól megcsinált jelenet megérte ezt a 6x45 percet.

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák