Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz eeXaa #46176 üzenetére

    Számomra az S1-et volt inkább unalmas nézni eleinte (nem rajongok magáért a klasszikus vadnyugatér, illetve minden szinten lassan indul be és sokszor vontatott), de a vége felé már nagyon tetszett. Kellemes élmény volt fokozatosan rájönni, hogy van felépítve (nem lineáris), aztán tippelgetni a kimeneteket és még okozott is pár meglepetést. Közben a nem scifi/filozófia résztől független oldala is kezdett pozitívan átcsorogni úgy, hogy azokkal lekötötték a figyelmem. A végére úgy éreztem, hogy abszolút megérte, megszerettem és úgy éreztem megjutalmazott, amiért végignéztem.

    Az S2 átlagosan kevésbé volt unalmas, nem mindig olyan lassú (bár kétségtelenül van olyan epizód, amiben 10-20 perc befért volna 2-3 percbe és még úgy is csak szükségtelen töltelék), csak ugyan az a trükk (több idősík egybemosása) picit másképp megismételve már nem poén újra, és így, hogy inkább összetördelten zavaros, mintsem finoman összefésült, már nem olyan kényelmes összerakni menet közben, hanem frusztráló kezd lenni (biztos cél is volt, hogy legyen a néző is zavarodott, mint a kvázi-narrátor Bernard karakter a zavart fejével, de fárasztó ennyi időn át így zavartnak lenni). Ezután jönnek a kamu szagú megoldások/lezárások.

    Az S03-nak már szerintem sem lesz sok értelme. Elférhet, lehet még bene pár érdekesség (pl. megmagyaráz pár ködös dolgot a múltból), látványos lehet, de inkább csak lehúzás lesz.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák