Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz bobalazs #44280 üzenetére

    Star Trek Discovery S02
    Igen, mert az első évad után, illetve ahogy a második is indult, hihetetlennek tűnt, hogy nem Burnham a világ közepe (még azt is kinéztem volna belőle, hogy Doctor Who stílusban visszamegy 0-ra és ő robbantja be az univerzumot..., begombázva :DDD).
    Végül nem is volt számomra fárasztó végignézni az évad második felét. Nyilván van benne sok hülyeség, és kicsit vicces volt már a Mass Effect stílusban újragondolt Terminátor remake-et nézni, de azért le tudott kötni.
    A drámázástól jobban zavar (lehet, hogy csak megszoktam már, de mint ha kevesebb lenne az első évadhoz képest), hogy váltogat a triviális logikai bakik, illetve felesleges következetlenségek (*) és Phd szintűnek tűnő elméleti fizikai hantabantába tekert space magic témák közt, miután felfűszerezte az alapokat a misztikus hangokkal.
    *(Ilyen pl. mikor elmondják, hogy totálisan egyértelmű és hamisíthatatlan bizonyíték van rá, hogy Burnham az Angyal, aztán kiderül, hogy az anyja az, de rokonok közt megesik, hogy nagyon hasonlítanak ezek a mintázatok. LOL. :)))
    Viszont nagyon örültem volna, ha az évad végére legalább látszólag teljesen elvarják ezt az egész Angel-Signal-Control láncolatot, még akkor is ha valahogy később mégis újra elő akarják venni, nem hagyják teljesen a levegőben az egészet.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák