Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz callmeakos #41486 üzenetére

    Én már hosszú évek óta csak azért nézem, mert az első 5-6 év még tényleg tetszett, és a következő 4-5 is elment (aztán még pár tűrhető volt: még nem fájdalmas, csak lapos), de már túl rég átment egy olcsó romantikus vígjátékba, amivel nyilván nem állhatja meg a helyét az eredeti mércén, de még ebben az új kategóriában is gyenge (aki ilyet akar, az talál sokkal jobbat). Rég feladtam a reményt, hogy legalább félig visszatér a gyökereihez.
    Sőt, ha már így nézem, akkor pl. nagyon elégedetlen vagyok Sheldon románcával, szerintem nem passzol hozzá igazán Amy (főleg azok után, ahogy pl. rávágta az ajtót arra, aki megfejtette a klingon nyelvű rejtvényt --- közben Amy máig egy szót se tud klingonul...), aztán ahogy írod a Raj románcok még erőltetettebbek...

    Jah, és a legtöbb karakter nem egyszerűen csak változott, hanem inkonzisztenssé is vált az évek során.m Ez nekem főleg Sheldon-on látszik (nyilván azért, mert állandóan szájba rágják a "hülyeségeit"), mert van hogy pár évvel később közvetlenül meghazudtolja magát. Pl. egyszer azt mondogatta, hogy fotografikus memóriája van, aztán később kijavított másokat, hogy nem ez a helyes kifejezés rá, mert nem csak vizuális értelemben jó az emlékezete (erre az új szóra nem emlékszem, amit itt használt, nekem nem abszolút a memóriám :D). Nem vezetek róla naplót, de tippre hosszú a lista (pl. mi az amitől a sorozat közepén kezd el gyermekkora óta félni, pedig már szóba került korábban, ilyesmik...).

    Bernadett pedig az abszolút guminő. Hihetetlen szabadsággal átalakult az évek során és még mindig folyton sodródik a személyisége. Rá sem lehet ismerni pár évad távlatában.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák