Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    Legion S02E08

    Szokásos wáttáfák képet vágok :F Megint tök zavaros volt ez a rész, viszont nagy volt megint a dokumentumfilm-jelenet :C Ahogy a rész elején írják: "To create fear, hold up a mirror". Ezek után a kis "oktatóvideó" nagyon black mirror-os volt :DDD

    Szerintem én egyre jobban érzem ennek az évadnak a lényegét és ebből kifolyólag tudnék tippelni arra, hogy mi fog majd történni. Szerintem itt a show készítők azt akarják átadni, hogy mi vagyunk a magunk ura. Ha megnézitek minden rész egy olyan konfliktussal találja szemben magát, hogy valóság vs. megtévesztés, elterelés. Személy szerint eddig az egész évad üzenete, hogy mi alakítjuk a sorsunkat és a dokumentumfilm szerű jelenetekkel is próbálnak rámutatni arra, hogy mik azok a dolgok, amiken átsiklunk minden nap. Most ezt annyira nem gondoltam át, de szerintem jó helyen kapirgálok :D De ha nem is, eléggé más szemmel nézem most a dolgokat, a mai rész is sokat segített nagyon, már elvesztem a világ körüli borzasztó hírekben de ezáltal rájöttem, hogy ezekkel nem nekem kéne foglalkoznom. Szerencsére a közösségi médiás jelenet nem illik rám, de tudok egy jóóópááár embert akire igen.
    .
    Nos viszont a lényeg, hogy szerintem a végén egy hasonló realitás vs. megtévesztés dolgot fognak elsütni. Lehet az egész évad eddig megtévesztés volt aztán jön egy fordulat? Fogalmam sincs majd kiderül, szerintem lesz itt még nemulass :))

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák