Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    Mr Robot S03E09

    Ez egy klasszabb rész volt, ezt már jobban szeretem. Kár, hogy csak a végén indult be igazán. Érdekes amúgy, hogy valaki Linux Mint-et használ különböző penetrációkhoz, szerintem ez a készítők oldaláról nem igazán lett átgondolva, bár lehet arra mennek, hogy ne csak a Debianosok meg a Kalisok nézzék ;]

    Viszont ezen az újabb erőltetett meleglobbin most már kikészülök. A múltkori részben még elnéztem, hogy a moziban a popcorn pult előtt a háttérben, bár kiemelve smárol két meleg csávó, de annyira falták egymást, hogy ilyen a való életben nincs nyilvánosan férfi és nő között sem, viszont, hogy a Darlene és az FBI ügynök mi a frásznak leszbiztek, ezt nem értem. Oké, taktika volt, de ilyen sincs a való életben, legalábbis nem ennyire sűrűn és könnyen, hogy alapvetően hetero lányok csak úgy beleszbülnek felnőtt korban.

    A dologra az tette fel a koronát, hogy az abnormál Whiterose megint túlzottan kitárulkozott magából. Miért kell nőnek öltözött abberált elmebetegeket mutatni, meg erőltetni a melegtémát? Komolyan, kinek van erre szüksége? Miért nem lehetett Whiterose egy hetero, ázsiai nő? Ez is elég pikáns és egyedi téma lett volna önmagában.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák