Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    The Legend of Korra Book 2

    SPOILERES! Szóval ez egy gyengébb évad... persze összevethetetlenek egymással, de néhány top nézettségű élőszereplős sorozat (Supernatural, The Walking Dead) szeretne ilyen gyengébb évadot magának, mint amilyen ez volt. Unalaq kezdetben érdekes karakter volt, érthető motivációkkal, aztán fokozatosan vesztett a karizmájából, ahogy kezdett megőrülni, nem igazán éreztem koherens egésznek az egész figurát, egy olyan ember, aki valóban egész életében tanulmányozta a szellemvilágot (vallást), az nem túl életszerű, hogy pont pusztulást szeretne hozni tízezer évre.
    A másik probléma talán abban rejlett, hogy sok szereplőt mozgatott az évad és nagyon szétszórt területen, csapongó volt kissé a mesélés. Ezt ellensúlyozta szerencsére az a bizonyos két rész, ami One pardon, Wan történetét meséli el, valamint a befejezés is fantasztikus lett. Összességében nem érzem olyan gyengének, de kétségtelen, hogy Amon után Unalaq csalódást keltő ellenfél, Vaatu, Raava és Wan története viszont kiemelkedő, önmagában is megállja a helyét, külön tetszett a másfajta rajzstílus.
    Elkezdve a harmadik könyvet azt már most látom pár rész alapján, hogy Zaheer jóval komolyabb ellenfél talán még Amonnál is, egyszerűen érezhető, mennyire komolyan vették az ő karakterét a készítők. De erről majd akkor. :)

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák