Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ROEL

    csendes tag

    válasz franky boy #1453 üzenetére

    Számomra a Vegas 6XPress működése ködös.( Nem a hozzáértéssel van a baj. )
    Értem ez alatt a funkcionális hibáit. A Video Capture 5.0-val még csak elvoltam, de a 6.0-ás nagyon nem akar működni. Minden ok nélkül leáll a program, a kamera irányítási funkciói hibásak ( gyors előretekercselésnél fagy a kép ),
    ami pedig a felvétel minőségét illeti, azzal sem vagyok megelégedve. Pedig Native AVI formátumban ( 1 óra 25 GB ) vesz fel.
    Ami azt illeti, ebben a Premiere Pro 2.0 veri a Vegas 7.0-át. DV AVI-ban vesz fel, a minősége mégis sokkal jobb a Vegas Capture által felvett anyagoknál. ( Ez pedig ugye elméletileg nem lehetne igaz! )
    Ha pedig hozzáveszem, hogy a Main Concept plug-In-t használva akár m2v formátumban is vehetek fel, majd a Premiere Pro-val ezt szerkeszthetem is, máris megspóroltam egy csomó helyet. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy a Premiere jobb a Vegasnál, de sajnos vannak bizonyos funkciók, melyeket a Sony már a 6.0-ás verzióba is beletehetett volna. (Mint például az m2v,mpv import) Miért kell muxolnom egy m2v fájlt, hogy szerkeszthessem???
    Persze ebbe a kis hibába már rég beletörődtem, csupán ismerem oda-vissza a Premiere Pro 2.0-át is és a Vegas 7.0-át is és sajnos nem mindenben jobb a Vegas. :O





    [Szerkesztve]

    DVD Architect 4.0 HUI és Vegas 7 HUI : http://www.roel-film-productions.eu

Új hozzászólás Aktív témák