Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • T-lapó

    csendes tag

    Sziasztok!

    Már egy ideje tolom a Vegas hatot de most jelentős problémába ütköztem.

    Mielőtt belevágnék, csak mondom, hogy a gépem korrekt, azzal nem nagyon lehet baj (3,2GHz - 2 Gb RAM)

    Eddig sok filmet csináltam már, jók is lettek, mindet DVD PAL-ban csináltam

    1. Amikor a Default részt választom, valami extrém képmérettel meg minden, akkor egyszerűen szar lesz a hosszú., akár 1 órás film, a hang késik, akadozik, pedig csak a felbontát változtattam, pl 720*480, annyira nem is extrém.

    Mi lehet a gond, valami nem stimmel, illetve mi nem stimmel?

    2. Ugye ez a progi HD, és lehet is vele HD kameráról felvenni, de az nincs, viszont kíváncsi voltam, hogy mit lehet ebből kihozni

    Le is töltöttem net-ről egy Hd 1940*1080 as felbontású videót Wmv formátumban. Nagyon szép a kép, minden tetszik. Hanem aztán gondoltam, nézzük meg mit kezd vele a Vegas, erre mondom neki, hogy itt ez a HD video (4 sec), beteszem a rendszerbe, és minden trükk nélkül azt mondom, hogy reender please. Erre azt mondja, hogy oksa, beállítom én is az 1940*1080 as felbontást, el is indul, dolgozik rajta fél percig elkészül.

    Majd a vinyón megjelenik egy m2t nevű fájl. Mondom, mi a gyík ez? Aztán kerestem megfelelő progit, ami lejácca az m2t-t le is jácca, korekt kép meg minden. NAde mindezt én úgy állítottam be, hogy MPEG2 videó legyen belőle, mert azt legalább más is meg tudja nézni!

    Kérdésem: Miért csinaálja, hogy Mpeg helyett eza soha nem hallot kiterjesztés van, illetve hogyan lehetne kiküszöböli?



    Előre is kössz a segítséget!


    U.I.: eddig sok programot kipróbáltam és azt gondolom, hogy az otthoni felhasználásra a legjobb program a Vegas, mindent tud, a feliratozásnál nagyon több nem is kell.

    Kössziiiiiii

    Dönci

Új hozzászólás Aktív témák