- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz lumpika #44624 üzenetére
Igazából ez a Google launchere. Legalábbis az Oreo Android TV bemutatokban is ez a launcher szerepelt.
Én a videó app-al nem vagyok kibékülve. Nincsenek mappák, omlesztve ott van az összes videó, képtelen vagyok bármit is megtalálni közöttük.
A launcherrel úgy vagyok, hogy oké, ilyen, ebben a formában sokat nem ér, eddig se nyomtam meg a home gombot, ezután se fogom.[ Szerkesztve ]
-
peterk
senior tag
válasz lumpika #44624 üzenetére
Rég nem jártam erre, biztos volt már ajánlva, de nekem (ugyanilyen TV, XE8505) oreo update után kb. semmi nem működött rendesen. A youtube app besz*rt, a neflix bugzott, a beépített video lejátszó fagyott, a vlc meghülyült, stb. Kimentettem a tv csatorna listát (legalább a csatorna sorrendet ne kelljen újra beállítani), és nyomtam egy gyári resetet. Minden megjavult, eddig hiba nélkül fut az összes gyári app. Apdoide TV is felment, megy onnan is minden amit eddig letöltöttem és kipróbáltam.
Talán próbálj meg te is egy gyári resetet.
Amúgy a felület számomra is csalódás, nagyobb durranásra számítottam. A "saját" sort én sem értem mi a fenét akar. A beállítások jobb felülre száműzése is fejvakarós. Jópár kattintással több. Igaz, ha már beállítottam a TV-t, nem nagyon járok a beállításokban, úgyhogy lehet később nem foglalkoztat majd. Viszont úgy tűnik a képbeállítások, HDR, hangkimenet, stb. problémák (nem ment ki digitális hang több appból, HDR néha bugzott) megszűntek, kijavultak. Még a youtube gyári app is viszi a 4K HDR-t, amit nálam sose csinált. (A netflix is megy max minőségben.) A gyári böngésző maradt ugyanaz a nemistudommi alapú, sony speciál ami volt és utáltam. Viszont úgy néz ki a komoly verzió upgrade-et kaphatott a motor, mert sokkal gyorsabb lett, mennek a korábban alig-alig működő oldalak, flash, videók, minden. A kezdőképernyőt viszont még mindig nem lehet beállítani....
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest