- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Hirtelen felindulásból S4-en is kezdtem egy karaktert, varázsló kaszt. Van valakinek céhe egy kezdő karakternek, csak hogy érdemben tudjak fejlődni?
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Spancho
senior tag
Nekem is van 1 kis emberem 14es még csak s1-en vagyok.
Ha valakinek van kis céhe vagy kicsiknek akadémia stb... szivesen fogadnék 1 meghivást
Köszi.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
g@bo
nagyúr
hi
ha meguntátok, 1-es szerveren menedzselem a karit.
-
aXXon
őstag
Ha valaki akar az S2-n egy 50/50es pacifista céhhez csatlakozni, az írjon privit!
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Tom5
addikt
pirossal kiemelt küldetés mit jelent?
-
aXXon
őstag
Én azt hittem, hogy csak valami rendszerhiba
Egyébként küldetés alatt nem tudom mióta nem kaptam ki. Ezzel mik a tapasztalataitok? Egyedül az Arénában, illetve a Kazamatákban tudnak lenyomni. Mondjuk ezeken a helyeken nem ritka
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
A fogadóban a fogadós mellett a falon lógó viharlámpa eddig is világított? Pár napja agyalok rajta
-
Doki16
addikt
Ez a játék engem szívat. Már 78-as vagyok, de még sehol sincs a kazamatáért járó kulcs. Már 30 gombát elittam de semmi. Elég idegesítő már.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Egorov
aktív tag
Ha a 7. kazamata kulcsát keresed csak, akkor várj, amíg eléred a 80. szintet.
Dungeon 7
The magma Stream
(Key can be found at the moment you reach level 80 (Quest))Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
g@bo
nagyúr
4-5 ös szerverről cserélnék 1-esre karit.
-
Tom5
addikt
Oktoberfest
-
aXXon
őstag
Jah, én is csak vigyorogtam rajta
Képzeljétek, valaki feltörte a céhemben az egyik tisztviselő karaktert, kirúgott mindenkit, majd kiléptette a karaktert
Csak én maradtam, meg a másik tisztviselő... nagyjából igyekeztem meghívni mindenkit újra, de fene tudja, lehet, hogy kimaradt ez-az
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Ha esetleg lenne valakinek fölösleges/megunkt mágus karaktere a 4-es szerveren, olyan 70-es szintnél magasabb, annak nagyon örülnék!
Esetleg tudok fizetni érte 18gombát, vagy cserélném másik 100-as szint körüli másik karakterre a 2-es szerveren -
aXXon
őstag
Egyébként van valami különbség a szerverek között? Mittudomén, akármi?
-
aXXon
őstag
Tegnap este egy érdekes dologra lettem figyelmes, éppen az utolsó küldimet csináltam, úgy éjfél fele, amikor is a számláló alatt a Megszakítás gomb mellett megjelent egy másik gomb, a Kihagyás (itt egy gomba volt a zárójelben). Bocs, nem volt annyi eszem, hogy csináljak egy screenshotot. Úgy értelmeztem, hogy egy gombáért cserébe nem kell végigvárnom az időt. Azóta sem láttam, ti találkoztatok már hasonlóval?
Ha legközelebb látom, akkor csinálok róla egy screenshotot.
-
aXXon
őstag
Megint megjelent, csak a gombát nem töltötte be, de a helye megvolt, átnyomtam a karakter lapra, majd vissza, hogy hátha akkor meglátom a gombát is a screenshothoz, de akkor már nem volt látható.... Egyébként a múltkor is ilyen 23 óra utáni időpontban volt
-
blackydan
senior tag
Nekem is szokott lenni, olyan 3-4 naponta biztosan belefutok. Mondjuk én úgy gondolom ez egy lehetőség, amiben egy gombiért cserébe kihagyhatod a kaland időtartamát. Ilyenekre én nem áldozok gombát...
-
Tom5
addikt
Ma dől az arany emberek...
-
Tom5
addikt
Azt figyeltem meg, hogy a minden nap az első csatámnál dob egy gombát. Mindkét karakteremnél.
-
alfa147
tag
A firefox böngésző nálam nem jegyzi meg a felhasználói nevet és a jelszót, fel se kínálja. Minden más oldalon működik, ennél nem. Mi a megoldás a böngésző lecserélése nélkül?
-
Viktor77
titán
Akkor jól írtam, nekem csak a beállításoknál kell beírni (szerintem ez normális).
Próbáltad, hogy jobb gomb akárhol az oldalon, Settings, mappaikon alul, és megnézni hogy mennyi illetve engedélyezni, hogy az oldal valamennyi információt tároljon a gépeden?
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Doki16
addikt
Mik ezek az EPIC cuccok a boltokban?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest