- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadkan
csendes tag
szóval ezen már a szervízben sem tudnak húzni?
Tényleg lehet állítani a rugókon? -
Quadkan
csendes tag
már sokszor beírtam ide, újra megteszem.
Nem tudjátok hol tudnám megkeresni a hozzám legközelebbi Samu mobil szervízt?A samu honlapján nem jön be az az oldal...
-
Newyorker
addikt
ARANY, de szép:
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Skynet258
veterán
Nem minden arany ami fénylik. Ennyi.
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok, érdekesség képpen kérdezném hogy hogyan néz ki a végleges u700, mivel láttam a fórum első oldalán több képet is belinkelve és volt egy olyan hogy átalakított forma, de néztem oldalakat ahol árulják és néhol a régebbi kép van betéve lásd itt
[ Szerkesztve ]
-
sddani
csendes tag
Hali!
Kb. kétszer végigolvastam a topicot, és még mindig bizonytalan vagyok, hogy megvegyem-e a telót. Holnap szándékoznék... Csak félek a kopástól, meg ez a "nem jön meg az sms" dolog is kicsit zavaró lehet. Most még sie m65-öm van (tudom gáz), ezt is úgy vettem hogy már tele volt apró hibákkal de hozzászoktam. Vajon ennél is így lenne? Áááh
Am lapból van a csomagban memoriakártya, vagy venni kell? -
sddani
csendes tag
-
csumcsing
csendes tag
3,2 ?Az komoly !
-
AMD Power
titán
válasz South Velen #975 üzenetére
Ilyen flame hsz-t ne írj. Főleg ne egy Samsung topicba.
-
South Velen
addikt
Baj, ha reális az ember?
-
gabesz012
csendes tag
Sziasztok!
Újdonsult U700 tulaj lettem, és egyben ez az első Samsungom. Egyébként véletlen folytán lett ez, mivel nem volt a kiszemelt Nokia a Pannonnál... Teljesen meg vagyok vele elégedve, aránylag hamar megszoktam a kezelését (egyedül az elutasítógombbal való betű törlés szokatlan). Az érintőgombokkal adaknak néha problémáim, kicsit zavaró, hogy csinálok valamit, aztán egyszercsak hopp, kilép (pedig nincsenek nagy ujjaim). Egyedüli nagy csalódás a videólejászás (a felvétel engem hidegenhagy), tényleg ennyi a max; 176*144@15 fps? Vagy én konvertálok rossz formátumba? WinAvi 9.0-t használok, és .wmv-be rakom. Nem tud több fps-el játszani -akadásmentesen- (mert nálam csak 15-össel folytonos a sebesség; nagyobb fps-ű videónál iszonyatosan elkezd akadozni)? Nagyobb felbontásra számíthatunk a későbbiekben egy esetleges friss softverrel?
-
AMD Power
titán
válasz South Velen #980 üzenetére
Nekem se a kedvencem az U széria de ilyet akkor se írok.
-
legiaap
félisten
válasz gabesz012 #981 üzenetére
Videólejátszás egyik samsungnak se volt eddig erőssége...próbáld meg talán a Super nevezetű konvertáló progit...bár én annak idején rengeteget próbálgattam konvertálgatni,de normális minőség,amit vitt volna sosem jött össze.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
sddani
csendes tag
Egy hangszóró van csak a telóban?
-
sddani
csendes tag
Döntöttem... Ő lesz a szerencsés aztán majd meglátom... Csak nem szívom meg nagyon
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ahogy látom a vodánál most igen jó árban van.
Gondolkodom egy ilyenen,most is Samsungom van(D600),jó kis ketyere.
Lenne pár kérdésem.
A tesztben emlitették,hogy a live-os verziónál nem fut a háttérben az mp3.Ezt javitották azóta?A kopást az ujabb kiadásoknál kiküszöbölték?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
AMD Power
titán
Nem egy nagy okosság szerintem 42K-ért.
-
beci
őstag
Igények?
Ha a tudást választanám,akkor egy SE k800,vagy egy N73,de elég csunyácskák.Se-om még sosem volt,de volt egy Nokia 6600-ám,azt szerettem.A D600 minösége,kezelhetösége és átláthatóságát nagyon szeretem.De viszont kicsit hiányzik a 6600-nál tapasztalt programok,és témák tömkelege.
Az U700 elsösorban a kinézetével fogott meg.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
AMD Power
titán
Hát igen a K800i az nem egy rossz telefon és jó az ára is.
De ez már nagyon OFF. Menjünk át ide inkább.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Dell notebook topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning