- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
monnyo
csendes tag
Sziasztok,
Újabb kérdésem lenne! tudom h volt már róla szó, de mi is a teendő ha pixelhibákat veszünk észre??? Mivel eddig merev sötététben nem használtam nem tünt fel, amit tegnap este tapasztaltam. Úgy néz ki a kijelzőm, ha simán a menübe megyek, mint a csillagos ég! Szóval? Mit tegyek vele?
''a hazug ember büntetése nem az, hogy nem hisznek neki, hanem az hogy ő sem tud hinni senkinek"
-
MODERÁTOR
-
sekli
addikt
sziasztok,
egy ismerosomnek van U700-a, egy par hetig hasznalta, aztan egyszer csak az tortent, hogy elkezdett az akku kornyeken atforrosodni, nem tudott onnantol telefonalni, es borzaszto hamar lemerult, valamiert kiprobaltak egy masik (ugyan ugy pannon prepaid) sim-mel, es azzal tokeletes, de az o sim-kartyaja is megy tokeletesen minden mas telefonban... hallottatok mar ilyenrol, mi lehet az oka...?
-
MODERÁTOR
-
sekli
addikt
válasz Viktor0610 #1310 üzenetére
koszi, az otezret o mondta, en meg nem neztem utana..., koszi szepen atadom neki...
-
monnyo
csendes tag
válasz Viktor0610 #1302 üzenetére
Melyik szervizt ajálnjátok?
És jó az nekem ha kicserélik a kijelzőt? Mármint a samuk annyira nem szeretik ha szétszedik őket.
Legalább 30-40 dbot számoltam meg rajta eddig.''a hazug ember büntetése nem az, hogy nem hisznek neki, hanem az hogy ő sem tud hinni senkinek"
-
addikt
Kb nekem is annyi van vagy több.
De még nem cseréltettem ki,majd gari lejárta előtt,akkor csak kicserélik a felületet újra a kopottat és talán lesz új Pannonos sw is,közben majd valaki talán megtudja mondani miben különbözik a régi és az új sw.
Meg a kijelzőhiba csak sötétben látszik és akkor ha a kijelző is sötét. -
daveed_14
tag
na üdv újra mindenkinek!
tegnap már kaptam sms-t a szervíztől (délután háromnegyed kettőkor) h mehetek a telóért, és persze h este fél9ig nemis vettem elő a telót. szóval ma elmentem a telóért és most normálisan megcsinálták! mondjuk nemhiszem h sokáig marad ilyen stabil, de reménykedem. és most még sokkal jobban csúszik is és hála égnek nem kellett 2,5 hetet várnom, csak 1,5 hetet!
- egy kérdés: (aki már rakott rá játékot) leírás alapján nehéz rárakni? vagy ha pontosan követem az utasításokat akkor sikerül? (gondolom igen) csak félek, mert nem akarom elrontani. köszi..." I keep dreaming you'll be with me"...
-
daveed_14
tag
kilazult a mechanika, ezért leadtam megjavíttatni.
most pl. más problémám van.. a pc studioval. felraktam azt amit a telóhoz adtak, felraktam azt amit e900amhoz adtak anno, felraktam egy u600as pc studiot és akármeikkel próbáltam rárakni a telóra vmit, kiírta h "fájl nem találtahó"
ebbe az az érdekes h minden itt van a gépen, és nem pedig olyan dolgokat akarok rárakni amit letöröltem (mondjuk azt nemis lehetne). ..... vkinek vmi ötlete esetleg? ja, amúgy a telóról meg a gépre tudok rakni cuccokat....." I keep dreaming you'll be with me"...
-
MODERÁTOR
-
daveed_14
tag
eddig semmi baj nem volt vele, aztán elvittem szoftvert frissíttetni és sztem azóta nemjó... oka rejtély, h miért. ja, azt még nem említettem meg h ha csak simán a fájlkezelőt nyitom meg (és nem amultimédia kezelőt) akkor meg rárak mindent. érdekes nem?
amúgy enyém sem pixelhibás, kopás sincs, de már látom h fog elkezdeni...." I keep dreaming you'll be with me"...
-
addikt
Nem tudom,én nem igazán neteznék rajta.Egyrészt drága még,nagy a ping,csak nagyobb városokban érhető el HSDPA,telefonon nem jó,mert kicsi a kijelző,ha laptopon netezne,akkor meg az adatkábel miatt nem tudja tölteni a telefont és hamar lemerül,meg a laptoba lehet venni kölün ilyen kártyát és akkor nem kell telefon.
Ahhoz,hogy megnézzem a menetrendet vagy az e-mail-t,elég a gprs vagy nekem kiír egy E betüt,gondolom Edge is. -
csadi22
csendes tag
Hali!
Nektek is szokott a teló hátúl forrósodni telefonálás közben?
Meddig bírja nektek az aksi mert nekem egynap alatt simán lemerül ha többet telefonálok és játszok is vele?Normális ez?
-
hemaka
nagyúr
válasz Viktor0610 #1325 üzenetére
ja vagy úgy, akkor no problem, köszi
-
Juvi
tag
Sziasztok! Visszajött a telefonom a szervizből, azt mondták, kamerát cseréltek benne meg átkötő fóliát, SW-t azt nem, mert nincs újabb (pannonos). Tény, hogy most már tudok nem totál elmosódott képeket is csinálni.
-
MODERÁTOR
válasz csadi22 #1329 üzenetére
Valamivel visszább írtam a melegedésről, ez normál jelenség a 3G-/HSDPA-képes készüléekenél.
A rövid készenlétet pedig a kettős mód kikapcsolásával (hálózati beállítások -csak GSM-hálózatok használata v. hasonló), és -minő meglepő- a kevesebb nyúzással tudod meghosszabbítani.Xiaomi 13T
-
csadi22
csendes tag
válasz Viktor0610 #1332 üzenetére
hali!
Köszi a segítséget megnyugtattál. -
Quadkan
csendes tag
Hali!
Feltennék egy hülye kérdést.
Ma vettem észre egy pici kék/fekete pontot a kijelzőn. Ha kikapcsolom akkor is látni :S
Ha pixel hiba akkor kikapcsolt telefon kijelzőjén is lehet látni vagy csak akkor ha be van kapcsolva?Most ez pixel hiba vagy csak vmi kis karc/kosz vagy vmi más??
-
MODERÁTOR
-
Quadkan
csendes tag
annyira nem is látni, csak a tudat hogy ott van az őrjít meg. Mondjuk szerintem egy pixelért nem fogják cserélni. És lehet h nem is érné meg azért szétszedni. Amúgy nagyon megvagyok vele elégedve.
A szervíz a másik, hogy a hozzám legközelebbi is kb. 100km-re van.
Amúgy még tegnap még nem volt ott, lehet hogy egy pixel egyik napról a másikra bemondja az unalmast?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
monnyo
csendes tag
Már megint Én!
Neketek is van olyan problémátok, h a teló úgy dönt h nem vagytok elérhetőek?
Elég gáz, mivel munkához is használom! Szóval ha kilövöm a 3G-t akkor megjavulhat??? Mert a héten több ember is panaszkodott h nem tud felhivni!
Jah a 3G kilövése csupán annyiból áll h a hálózatot átállitom autómatáról 900/1800-ra ugye??A pixelekre visszatérve lehet h nekem is csak később jöttek ki a hibák, mert eleinte nem tünt fel, de az is igaz h tényleg csak sötétbe és sötét háttérrel látszanak, és olyan mintha szinesek lennének, nem egyszínűek!
''a hazug ember büntetése nem az, hogy nem hisznek neki, hanem az hogy ő sem tud hinni senkinek"
-
MODERÁTOR
-
monnyo
csendes tag
válasz Viktor0610 #1341 üzenetére
Ok köszönöm, akkor most marad igy (de igy meg ugye nem jönnek meg az sms-ek amit kikapcsolt állapotban kapok ) de majd nem kapcsolom ki!
Ha ezek után se leszek elérhető akkor szerviz... vagy nem tudom... már kicsit unom ám a dolgait... Pedig imádom, mert gyönyörű! Már megszoktam az érintős gombokat is!''a hazug ember büntetése nem az, hogy nem hisznek neki, hanem az hogy ő sem tud hinni senkinek"
-
Juvi
tag
válasz Viktor0610 #1341 üzenetére
Az enyém is néha nem kapcsolható, sőt múltkor meglepetésemre még egy kis ikont is kibiggyesztett, hogy "szolgáltatási területen kívül" - a munkahelyemen az íróasztalomon. Ilyenkor kikapcs/bekapcs megoldja. De tegyük fel, hogy szoftverhiba: az én pannonos készülékemmel mit kezdjek, amihez nincs új SW? (Azon kívül, hogy nem kell szolgáltatótól készüléket venni...)
-
MODERÁTOR
-
monnyo
csendes tag
válasz Viktor0610 #1344 üzenetére
Igen tudom, többek között én is panaszkodtam rá!
Az enyém is Pannonos... november végén vettem... nincs rajta egy kopás sem, szóval gondolom ez nem a kopós széria, hanem a nem kapcsolhatós!
Ha bevisszük a szervizbe akkor mégis mit csinálnak vele??? Mármint frissiteni nem tudják, akkor mit???
-
Quadkan
csendes tag
Hali!
Mióta megvan sosem neteztem rajta. Ma kiakartam próbálni, de Mindig azt irja ki hogy szolgáltatás nem elérhető. Ezek szerint gyárilag nincs beállítva?
Miket és hol adjak meg neki hogy tudjak netezni?
Ja, és freemailes címre hogy tudnék vele email küldeni? Mit kell beállítani?
-
hemaka
nagyúr
Így van, ahogy Viktor is írta, meg kellene, csinálniuk, de az esetek nagytöbbségében nem csinálnak úgyse vele semmit...
Úgylátom mindegyiknek van vmi baja Az enyém gyári, nem kopik, működik 3G-nél is a hívás fogadás stb, viszont a slide csukott álapotban kotyog alul...
De még nem viszem be, majd fél év múlva... Addig lehet kijön rajta megint vmi hiba(de ne legyen több! )
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Apple notebookok
- Metal topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest