- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
ma délelőtt meek venni 1et! ha még lesz!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz kavicssli #2452 üzenetére
most nézem hogy ez július 1.-jétől él az akció tuti valamelyik T mobile boltba kell lennie majd ilyen telónak! De érdemes a T mobile árlistáját átböngészni!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
válasz daveed_14 #2462 üzenetére
Szia ahoz képest hogy júl 1el hirdették ezt az akciót Debrecnbe a központi T mobilba csak 3 db U600 volt és nyitás után én voltam az első vásárló aki a 3 telóból 2-t meg is vettem!
NEkem első samsung telóm de ez a design sokkal jobban bejön mint az u700!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Nem tudom kinek milyen szoft van a telóján de munkatársamnak is u600 van most néztem és neki nincs olyan menü a telefonjába ahol az érintögombok érzékenységét tudná állitani söt a telomon azt is beleh álliatni hogy ha az érintés vezérelt gombokat tapizom finom rezgés formájában jelezze hogy valóban megnyomtam öket ami nagyon jó....
-
kavicssli
addikt
SWver: REV 0.3c most néztem meg ez az enyém
-
kavicssli
addikt
válasz Sandormaster #2473 üzenetére
igen az engem is zavar hogy a középső gombot megkell nyomni!
*#1111# ezzel tudod megnézni a szoft számát!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Sandormaster #2476 üzenetére
Esetleg van rá lehetőséged hogy más fajta szofttal összehasonlítsd?
-
kavicssli
addikt
válasz Sandormaster #2478 üzenetére
lassan 2 napja van meg a teló de amit írtál pár hsz sal előttem hogy csak úgy tudom felvenni a telót ha a köépső gombbal feloldom.....ezt meglehet csinálni hogy ne kérje ezt?
-
kavicssli
addikt
válasz Sandormaster #2480 üzenetére
Az tuti hogy van beállitás meg beállitás...most a fényképező beállitásokat nézegetem de pl azt sem tudom hogy ez az ISO mi a franc lenne! na jó valami sejtésem van...
-
kavicssli
addikt
válasz Sandormaster #2482 üzenetére
Csak nekünk van U600as teló!Mert més nem nagyn irkál
-
kavicssli
addikt
válasz coyote55 #2485 üzenetére
U600BAWHA2 ahogy irtam is az érzékenységen kivül még rezgés visszajelzést is lehet kérni!De majd csinálok képet a menüről! ...és még ki tudja miben különbözik!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz coyote55 #2488 üzenetére
Munkatársamnak az u600 as telója sem tudja azt amit az enyém de szerintem elkérem az ő elóját és megnézem a menüpontokat hogy miben változik!
ja és köszönöm a felvilágositást! okosabb lettem legalább ezekkel kapcsolatban is!
ez T mobilos 2 napja vettem akcióban amikor 24.990ft volt ha vársz egy pár percet csinálok képet a menüpontokról!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Ja a másik dolog! Vista Ultimate van a gépemen és a CD-t amit kaptam hozzá az istenért nem tudom felrakni!Valami hibaüzivel megáll és kilép!Fejből nem tudom mi a baja de majd utánnanézek!
-
kavicssli
addikt
nem tudom mit értesz ez alatt ! Nekem vannak szép csikok a bill között!
Szerintem nagyon egyben van a teló![ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
én a design miatt, 3.2AF és az ára miatt vettem meg! szerintem az egyklegszebb teló ami a piacon van!
Symbian!? NEkem is volt telóm és emléxem előtte úgy voltam vele hogy úúú de jó mennyi progit tudok felrakni rá..testre tudom szabni...és mi lett a végén? Semmit nem raktam fel rá nem is használtam ki!
Tudjak telefonálni rajta,nézzen ki szépen ..és azért valamilyen szintem szép fotókat csináljon..."Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz Zenebohoc #2515 üzenetére
Szia megpróbálok segiteni! habár nekem 3 napja van meg a taló!
Azért szerintem a nem annyira vészes ez a kamera én lőttem már szép képeket majd fel is rakom ha hazamegyek!
Visszább irtam hogy nekem U600BAWHA2 firmem ez! ebben mér lehet állitani pl az érintőgombok érzékenységét illetve rezgés visszajelzést is belehet állitani ezekre az érintés vezérelt gombokra!Igy van ahogy előtted van ateló látod a háttérképet odakell simán beirni!
Az ISO kérdést én tettem fel mert egy nagy 0 vagyok hozzá! Még komolyabban nem álltam neki fotózni a telóval de hétvégén szakitk rá időt...
Remélem tudtam segiteni én is
-
kavicssli
addikt
válasz coyote55 #2520 üzenetére
az baj hogy csuszkás teló és a gari sokat számit ebbe az esetbe! De nem nagyon zavar!
Amúgy meg köszönöm hogy felajánlottad a segítséged!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Mondjuk kiváncsi vagyok hogy lesz meg nekem ez a teló 3 hónap múlva!Ebben az éveben már volr Samsung i450,SE t650 mostmeg u600
-
kavicssli
addikt
Nekem csak a zene végét vágja le!Az elejét nem
-
kavicssli
addikt
Az abaj hogy engem 24.990ft-ért kib@szottul nem tud zavarni hogy a számoknak nincs meg az uccsó 5mp-e! Ennyi pénzért így is ajándék volt!
-
kavicssli
addikt
Expozició mérés mit jelent?
-Mátrix
-Középre súlyozott
-PontszerűCsináltam fotót de nem vagyok elragadtatva tőle mindjárt felrakom..
Azért az SET650 sokkal de sokkal szebb képeket csinált[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Nagy csalódás fotózás terén az u600..legalább is a T650 közellébe sem ér
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Na ma voltam a Hungaroringen! 87 képet csináltam és most rakom fel a gépre!Majd töltök fel ide is! Megnézzük milyenek lettek!
-
kavicssli
addikt
Na talán visszszívom a sok rosszat amit erről az U600 as telóról írtam!Mai képek között szemezgettem amit kint a hungaroringen csináltam!
Vélemények?! Most nézem ezeket meg csak 1600*1200ba fotóztam annyi mindent állítgattam rajta hogy elfelejtettem felvenni 3.2 Mp-re
[link]
[link]
[link]
Bőven 150km/h felett mentek ahhoz képest elég jól elkaptam
[link] ez lett volnaa legjobb kép ha nem mennek bele az idióták a képbe!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz coyote55 #2566 üzenetére
Helóka! De tudom
na szóval minden maradt úgy ahogy pár hsz-sal fentebb írtabb CSAK az ISO-t vettem le 200 ra mivel ha auton hagytam illetve 100 ra raktam sötét képeket csinált!marsu
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Sandormaster #2570 üzenetére
mi arra csak a szabadedzésre megyünk fel!
-
kavicssli
addikt
válasz Sandormaster #2574 üzenetére
szabadedzésre tavaly valami 1700ft volt a jegy!
Mellesleg rakjatok már fel ti is képeket!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz Sandormaster #2583 üzenetére
Mechanika...hááát könnyebben halkabban csúszik mint a D900i, viszont lötykölődésre hajlamos egy-két egyed, amúgy nálam is az alsó része, ha össze van csukva jobbra balra kb 0,5-1mm-t kitér, de szerintem ez attól van hogy az alsó rész eleve keskenyebb mint a felső így ha alul nem "lötyögne" egy kicsit, akkor felül szorulna.
Ez minden u600as mobilnál ilyen!..ja és nincs az 1mm!
-
kavicssli
addikt
válasz Kimmuriel #2637 üzenetére
Én még új U600 tulaj vagyok de ha azok a szempontok nem számitanak neked akkor U600 mert 1-2.000ft-tal olcsóbban megúsznád!
Más: U600 teló tulajok 1-2 képetti is feldobhatnátok.....
-
kavicssli
addikt
válasz Monique104 #2640 üzenetére
Szia!Pár fotót feldobhatnál!
-
-
kavicssli
addikt
meglesz de most kaptam egy privt egy kedves kollegátl hogy a www.miniopera.com ról letudom tölteni!
hétvégén neki ugrok ennek a javas témának is és remélem sikerül majd kiokoskodnom valamit!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Jogos a kérdés!Ez engem is érdekelne meg az hogy a képeket amikor nézegetem miért nem lehet kirakni full képernyőre és úgy lapozni!
-
kavicssli
addikt
válasz Sandormaster #2657 üzenetére
na ne! Eskü? Akkor sorry hogy az előbb badarságot irtam!
-
kavicssli
addikt
Hétvégére ha minden jól megy a logoutra készitek egy irást ami az U600-al való fényképezésről fog szólni! Beállitásokkal,tapasztalatokkal és rengeteg rengeteg fotóval! Remélem hasznos irás lesz!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Sandormaster #2675 üzenetére
Már most túrom a netet az okosságokért! Makróképektől kezdve ISO beállitás minden benne lesz! Sok munka van vele de nem szeretném elkapkodni!
Tényleg a képernyőn levő képet kilehet valahogy menteni?
-
kavicssli
addikt
válasz Sandormaster #2677 üzenetére
ahogy elnéztem szerintem fotózták!De ne legyen igazam!
-
kavicssli
addikt
válasz Viktor0610 #2681 üzenetére
igen sejtettem mert azt tudom hogy van symbianos progi ami jpg-t készit a kijelzőről!
Na ezt még kikell találnom hogy hogyan is legyen!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest