- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsung1920
csendes tag
sziasztok, próbálnám frisiteni 2.0 ra multival, és ez a kép fogad amikor behúzom a mappákat: Can not load Bootfiles binary! :S Mit csinálok rosszul? (ez a magyar 2.0 ás beta,badablogról.)
-
duvi
nagyúr
Mindjárt itt van a karácsony Ennek alkalmából ajánlom mindenki figyelmébe ezt a karácsonyi üdvözlőlap küldő alkalmazást: Christmas Cards A badaitalia részletesen bemutatja a használatát is. Elérhető Wave I-II-II modellekre és 1.0 kell csak hozzá. e-mailben vagy MMS-ben is elküldhető a kész alkotás.
(A leírás alján szerepel egy voucher kód is, mivel az olaszoknál versenyt hirdettek erre az alkalmazásra:
"Quantità Voucher
Il programmatore Slawomir Musial, che ringraziamo, ci ha fornito:
N° 10 Voucher Code per S8500, S8530 e S8600" Az utalvány dec. 25-ig érvényes)
Ettől eltekintve a maga 290 Ft-os árával se egy megfizethetetlen program.[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz samsung1920 #1301 üzenetére
"magyar 2.0"
Van egyáltalán ilyen?
-
TomWexX
addikt
válasz samsung1920 #1304 üzenetére
Az SDK nak mi köze a firmware-hez???
Egyébként van magyar 2.0, ha jól emlékszem a BUKI-ban van benne.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
leslieke
Jómunkásember
válasz samsung1920 #1304 üzenetére
A bada SDK az a szoftverfejlesztő környezet, amiben programokat lehet készíteni badára és nem a firmware (szoftver), amit telepíteni lehet a telefonra!
Ezek a magyar nyelvű béta firmware-k:
Megjelent az S8500MBUKI1 (Bada 2.0)
Bővített S8500MBUKI1 (Bada 2.0)[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
samsung1920
csendes tag
jha, értem és ezt wave 2re fellehet rakni? multival? bocsi az értetlenkedésért..de elsö okostelom
-
leslieke
Jómunkásember
válasz samsung1920 #1307 üzenetére
Wave 2-re ezeket rakhatod fel: S8530 firmware lista
Magyar nyelv egyik béta 2.0-ban sincs.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz samsung1920 #1309 üzenetére
Nincs mit. Telepítés leírása itt: Firmware frissítés menete
-
kacsuszka
aktív tag
válasz ADAM1337 #1311 üzenetére
hali
galaxy w lesz helyette.
egyenlőre egy simkártyám vanpicit több mint 1 évig használtam. elegem van a bada-ból h senki nem fejleszt rá.
amik vannak is progik értékelhetetlenek.a legtöbb belőle widget.
de nem szapulom tovább a bada-t. igyekszem elfelejteni.
igaz ami igaz gyönyörű a telo (wave) de iphone-t se vennék bada-val -
bokrosolajos
őstag
válasz kacsuszka #1300 üzenetére
Gratulálok, jól döntöttél!
Lehúzód Samsung: múltkor ingyé' voltak játékok. Lehúztam a Parcel Panic-et, most nézem a historyban nincsen! Magyarán, egyszer még letölthetted ingyen, de most, miután ismét fizetős, már többé nem. Ez még rendben is lenne, de más termékkel is így tettek, úgy tűnik ennél a
badánálbandánál ez bevettszopásszokás.[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Szeretnék msn-ezni a telefonon. Mióta a Samsung felrakta a legújabb fw-t kérésre, szerintem a premium Social Hub fut rajta, mert tök máshogy néz ki, mint ami a Telenoroson volt. Szinkronizáltam is a Windows Live-val, de csak az emaileket kaptam meg, a chat nem működik. Bejelentkeztem a Palringóba is, de ott sem voltak meg az ismerősök. Mit kell csinálni hogy menjen?
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
samsung1920
csendes tag
teleités siker, vszint a samsung account nem müködik? nem enged belépni,vmi olyasmit ir,hogy a nettel van gond pedig wifi..
-
samsung1920
csendes tag
hibákért bocsi:$ sötét van már erre fele
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Silenzio #1321 üzenetére
Kint Messenger-t próbáltad már?
(#1322) samsung1920 állíts be egy netprofilt, utána működni fog.
(#1320) lajcsi: így nem leszünk haverok! csak itt, csak most és utoljára: ha majd hivatalosan bejelenti a Samsung a W3-at és kapható gyári garanciával, akkor jön el a vásárlás ideje. Szürkeimportos verzió nem játszik, comprende?
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
válasz leslieke #1306 üzenetére
Ezek később frissülnek a hivatalos Bada 2.0-ra, vagy nekem kell vele bütykölni? Csak mert nézem, a 8530-ra van olyan, ami magától frissül később. Legalábbis ezt írják.
Kipróbálom azt a kunta Kint-et.(#1327): PS: Bocs, én hülyeségem, az Bada 1.2 volt.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz samsung1920 #1325 üzenetére
Pech, nem használom a 2.0-t, de ez a megoldás.
(#1326) Silenzio béta nem fog frissülni Kiessel, mivel nem is hivatalos verzió.
[ Szerkesztve ]
-
samsung1920
csendes tag
és a főképernyőre hogy rakok ki ikonokat? :$
-
samsung1920
csendes tag
válasz samsung1920 #1328 üzenetére
már megvan
-
samsung1920
csendes tag
válasz samsung1920 #1329 üzenetére
egyébként most, a 2-0 val, nemtudok internetezni? csak wifin keresztül? mert vodásként,van ilyen csomag..és 1000 ft havonta a net, na ezt most nemtudom használni?
-
samsung1920
csendes tag
egyébként most, a 2-0 val, nemtudok internetezni? csak wifin keresztül? mert vodásként,van ilyen csomag..és 1000 ft havonta a net, na ezt most nemtudom használni?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz kacsuszka #1332 üzenetére
Semmit nem követtél el. Nem jött be a bada, váltottál. Jól tetted, ez a helyes lépés. Ha nem felelne meg, én is váltanák. Bár nehéz lenne, mert a többiben is vannak kifogásolható dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
samsung1920
csendes tag
-
San398
őstag
válasz samsung1920 #1335 üzenetére
Szerintem látta mindenki a problémádat!! Hiába írod be többször az nem jelenti azt , hogy hamarabb fognak válaszolni!
Ez egy jó kis közösség ahol biztos segít valaki aki már találkozott ezzel a problémával! Türelem! Végső esetben visszateszed az 1.2-t!-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
kacsuszka
aktív tag
válasz samsung1920 #1335 üzenetére
sztem csak nemjól van beállítva az internet kapcsolat nem?
-
samsung1920
csendes tag
csak mingyárt meló..és ott meg szükségem van a netre... na mind1.. aszthittem marad minden beállítás..és csak internet..és már jó is.. de mivel angol,nemtudom aztsem,mit kéne csinálni rajta
-
Tomajdon
aktív tag
válasz bokrosolajos #1318 üzenetére
Nekem az összes mostanában letöltött ott van a Downloads-nál (Bada 2.0 KK5), semmi sem tűnt el (parcel panic, naught, crosak, stb. ).
-
TomWexX
addikt
válasz samsung1920 #1325 üzenetére
Settings - network - connections
Majd itt a new-re nyomj majd töltsd ki a net profilt. A vodát nem ismerem, ebben majd más leírja mit kell kitölteni.
Ja és a networkben kapcsold be a use packet data-t![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Silenzio
addikt
Fél órája tökölök, de nem jöttem rá, hogy lehet elmenteni az sms-eket biztonságos helyre. Lehet saját mappába menteni, de hol tudom kitallózni, hová kerüljön az a mappa? Nem találom a helyét.
-
Silenzio
addikt
válasz Silenzio #1341 üzenetére
Állítólag nem beszélgetés- hanem mappanézetben kell olyannak lennie a felhúzós menüben, hogy biztonsági mentés. Nálam ilyen nincs! Másolás saját mappába, olyan van, de annak nem tudom megadni a helyét.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Kell valamit állítani a telón ha Ausztriában akarom használni? Átáll magától osztrák Vodára? Valaki help...... /Vodafone-függő telóm van/
Oneplus 8T 8/256
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Silenzio #1343 üzenetére
Nekem van olyan, hogy Üzenetek bizt. mentése mappanézetben a felhúzós menü bal alsó sarkában.
(#1344) ruszi_tomi: Beállítások -> Kapcsolatok -> Hálózatválasztás ha ez Automatikusra van állítva, akkor keres másik szolgáltatót Ausztriában a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Opera Miniben a weboldalak másnál is becsíkoznak lassú görgetésnél? Olyasmi jelenség, mint mikor tintasugaras nyomtatóból kifogy a tinta és nem nyomtatja ki a betűket csak kb minden 3. sorát.
2. Néha képernyőzár feloldásakor egy pillanatra bordó a kép. Van mikor 1-2 mp-ig is, van mikor napokig nem jelentkezik. Főleg zsebből kivéve és töltőre dugva jelentkezik (túlmelegedés?). Februárig gais még a készülék, szóval jó lenne szervizbe vinni, de elég nehezen reprodukálható a hiba és nem akarom, hogy kiröhögjenek. Meg tuti szerviznek nincs arra kapacitása, hogy egy emberük 2-3 napig 5 percenként feloldja a képernyőzárat majd lezárja. De gar után fájna ha nekem kellene fizetni a kijelző cserét.
A teló gyárilag független, bada 1.2 fut rajta (KF3).
Segítségeteket előre is köszönöm!
Szerk.: Opera Miniből a 6,5,26955 van fent, de a régebbi verziókkal is szórakozott.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
Köszi szépen a gyors választ srácok! Még esetleg egy olyan kérdésem lenne, hogy ha GPS nem talál jelet akkor mit lehet tenni? Olvastam egy oldalon hogy átmeneti tárat lehet üríteni, meg valami szerver címet átírni (asszem google), utána pikk-pakk talált jelet, aztán azt követően megint nem. Minden használat előtt meg szerver címet írogatni meg törölgetni meg újraindítgatni... (Bár GPS nélkül megvagyok, csak gondoltam ha már itt vagyok megkérdezem)
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest