Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacky74
csendes tag
Hosszas fontolgatás után én is B650-est néztem ki csak mire a héten odáig jutottam hogy rendelek addigra kiderült hogy nincs sehol csak 652-esek ill. a C szériát már elkezdték forgalmazni. A PcDream-nél rendeltem mivel adtak bevezetési kedvezményt így aránylag nem volt a B650 és a C650 között árban nagy különbség.(szállítás rendben ment 2 nap alatt többszöri telefonos egyeztetéssel)
Gari-t szürkét kaptam és 2+1év.A kis Samu-m még ugyan csak 2 napos de egy-két új dolog amit találtam eddig:
1. DTS valóban van a gépben és az MKV fájlokban több hangsáv esetén le is tudja játszani. Ami viszont idegesít hogy az MKV-ban lévő feliratokat nem tudom előhozni.
Ha valaki tud megoldást akkor pls help!2. A távirányítót átgyúrták egy kicsit így kicsit tömzsibb lett viszont kényelmesebben elérhetők a gombok mint a B650-eshez kapottal. A felülete fekete faerezet-matt mintát kapott így már a vacsi nyomai nem látszanak meg a felületén.
3. A Content Library-t berakták at Internet TV funkció alá ahonnan a webes szolgáltatások is elérhetők (YouTube,Picasa,Weather stb.) index.hu-nak nyoma sincs.
És a lényeg hogy miután átírtam a képi beállítások a javasoltakra a kép nekem is zöldesnek tünt úgyhogy kicsit finomítottam rajta. Ezután jött egy kis teszt MKV és stb lejátszás majd a DVD lejátszó upconvertjét beállítottam 720p-re és beraktam a Gyűrűk Ura 2.-őt és azt hittem hanyatt vágom magam olyan képet produkált hogy az valami eszméletlen.
A képnek olyan mélysége és részletessége van hogy még moziban sem lát az ember.
Eddig azon gondolkodtam hogy veszek hozzá BluRay-t majd de egyenlőre felesleges mert már ez a megjelenés is fantasztikus és azt hiszem kezdhetem a DVD gyűjteményemet újra nézni.Nekem rendesen jön a DVB-T de azt már látom hogy berakni a kábeles csatornák közé
sem lehetséges.
Akinek viszont van ötlete hogy lehet megoldani aazt hogy a DVB-T és a kábel tv (analóg) jele együtt bemehessen a TV-be és így mindkettőt használni lehessen.(elosztóval próbáltam de az nem működik)Újabb infókkal majd még jelentkezem.
[ Szerkesztve ]
-
zacky74
csendes tag
válasz gabor1000 #921 üzenetére
gabor1000
A bevezetési kedvezmény nekem 220-at jelentett ami szerintem nem rossz ár.
De légyszi ezt azért ne reklámozáttok ha a PcDream-től rendeltek csak kérdezzetek rá kedvezményre telefonon és akkor lehet velük egyezkedni.A LED-es TV-t én is inkább paraszt vakításnak érzem és a LED-es kijelző sokkal plasztikusabb képet ad.(legalábbis nekem) Fogyasztásban pedig ha a 650-est beállítod kisebb fényerővel meg leveszed a kontrasztot akkor kb. ugyan annyit fog enni.
Én javaslom hogy nézd meg a képét mindkettőnek ha teheted a budaörsi MM-ben van LED-es és még B650-es is összevetés végett.
[ Szerkesztve ]
-
zacky74
csendes tag
LE40C650 Update
- nekem analóg kábel TV-m van és az SD megjelenítés is jó persze ez múlik azon is hogy milyen minőségű műsort adnak mert a régi Bud Spencer filmek minősége elég gyatra
de pl. elő műsorok esetén (m1) nagyon jó- a csatornaváltás is gyorsult én teszteltem a B650-est és nekem is zavaró volt hogy kb 4-5 mp volt a váltás de a C650-nél megy rendesen 2 mp alatt vált csatornát
-
zacky74
csendes tag
Sikerült valakinek C650-esen beállítania az Index-et? Hiába próbáltam meg
a szervízmenüben a javasolt beállítást de nem történt semmi.
Lehet hogy a Samsung Apps ami már a 2010-es szériában van nem is engedi vagy másképp működik mint az előző Widget-es megoldás.Amúgy olvastam hogy Júliustól inditja el a szolgáltatást a Samsung de hogy ez csak US-re vagy majd az EU-ra is vonatkozni fog majd ki tudja. [link]
-
-
zacky74
csendes tag
válasz _balázs_ #1457 üzenetére
Én is keresgéltem régebben és más fórumon azt írták hogy mind a Samsung ÜSZ és szervíz is azt mondta hogy nem adja ki a samu a +5 voltot. Csak akkor van eélyed a akpcsolóval ha van egy DVB-T antennád ami kiadja az 5+-ot mikor bekapcsolod na akkor fog átváltani.
Én is szerettem volna hogy legyen DVB-T + kábel tv együtt de sajna ez elég macerás így. -
zacky74
csendes tag
Én is vettem tegnap egy Belkin F5D8053 wifis sticket és csont nélkül ment a LE40C650-esemen. Arra viszont én is kíváncsi vagyok hogy a Samsung melyik firmware-be fogja majd esetleg letiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest