- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi 10 Pro - dupla vagy semmi
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
Új hozzászólás Aktív témák
-
maru
aktív tag
válasz benjoepapa #5039 üzenetére
Naptár funkcióban biztos nem csalódnál, hiszen ha nem felel meg WM saját gyári naptára akkor számos alternatív naptár program létezik rá, amelyek közül biztos megtalálnád a számodra legjobban megfelelőt. A GPS-t én személy szerint nem sokat használom, de volt egy GPS PNA-m előtte szintén IGO-val, azt már el is adtam mert ezen jobban fut. A fényképezést viszont gyakorolni, tanulni kell. A PDA közül véleményem szerint ez csinálja a legjobb képeket, más telefonok között viszont van azért néhány ami ezen a területen jobban teljesít.
-
tsaby76
aktív tag
válasz benjoepapa #5184 üzenetére
Azt kétlem, a bluetooth egy szabvány, gyártó független, valami beállítási probléma lehet.
Fcsabi:
Egy jobb task managerrel meg kell nézni mennyire hajtja az accsensor_app.exe a procit, kikapcsolt, illetve bekapcsolt funkciókkal, vagyis most néztem, kikapcsolva annyi cpu-t emészt fel amennyit illik, vagyis 0%. -
sbazsi
veterán
válasz benjoepapa #5184 üzenetére
Venni vehetsz.
Egyébként az én Nokia fülesem sem működik vele rendesen. Megtalálják egymást, párosodnak, és a hangminőségi pocsék. mindkét oldalon érthetetlen.
Amikor kipróbáltam, csörgött a telefon, rá sem néztem, csak nyomtam a gombot a fülesen. Azt hittem apám hív, kb olyan volt a hang. Kiderült, hogy a feleségem volt. -
Skynet258
veterán
válasz benjoepapa #6326 üzenetére
Elsőt nem tudom, nem volt rá szükségem még. Alapból ha minden igaz nem lehet, de külső progival igen. De majd aki használja, bővebben el tudja mondani.
SPB Mobile Shell-t sokan használjuk, teljesen rendben van. Én személy szerint az alap verziót használom, nem skin-ezem, számomra úgy instabil volt.
Teljes kijelzős hívó: például a PhonEx nevű programmal megoldható, én is ezt használom. -
Skynet258
veterán
válasz benjoepapa #6328 üzenetére
Hivatalosan nincs belőle free változat. 15 napig próbálhatod ingyen, aztán meg kell venni.
-
tsaby76
aktív tag
válasz benjoepapa #6326 üzenetére
Szia!Az egyéni csengőhangot a névjegy szerkesztésben lehet megadni, a rengeteg megadható adat között lesz egy csengőhang opció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- Spórolós topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.