Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • ATM_automata

    őstag

    válasz keIdor #3711 üzenetére

    Na reggel olyan 9 körül kapcsoltam be a telót...ma nem melegedett annyira, viszont kb 6 óra alatt lemerült. készítettem vele pár fotót, de se telefon, se netezés nem volt rajta...úgyhogy gyakorlatilag fotó és készenlét (háttérbe futó szinkronizálásokkal) 6-7 óra alatt megette a szerkezet akksiját.

    Tapasztaltam még egy hibát, valaki próbálja már ki legyen szives!! Fotózgattam, és beállítottam a gépet, hogy panoráma képeket csináljon. Csináltam vele kb 2-3 8 képből álló panoráma képet, aztán mondjuk a 4.-tól szépen végigfotózta amit kellett, kiírta, hogy feldolgozás és nem mentette el...tehát olyan, mintha pár panoráma kép készítését követően kiakadna a gép és nem rakja össze, vagy nem menti el a képet, amit összerak, mert a legutolsó fotót mutatja a villámnézet és nem pedig azt ami a ténylegesen legutolsó lenne.

    Froyoról: szerintem semmi konkrét infó nincs arról, hogy mikor lesz elérhető erre a telóra, de én biztos vagyok benne, hogy lesz, szóval csak várni kell pár hónapot. A leglényegesebb az SD-re telepítés lesz (szerintem), de a galaxynál már okosan annyi belső memória van, hogy szerintem ezt nem nagyon fogja senki kihasználni...ki töltene meg 2GB-ot appokkal...amik most leginkább 1-10Mb között vannak. Gyorsulást meg hiszem, ha látom...nekem azaz érzésem van, hogy hiába linux alapú ez a cucc, háklisabb meg jobban éli a külöm életét, mint egy WinXP....ahány teló, annyiképpen és annyi különféle hibával működik.

    Almás témához: nyilván, hogy nincs tökéletes telefon, és biztos tök jók az almák, de azért az milyen lúzer dolog, hogy a 4. generációs telefonnak és oprendszernek kellett kijönnie, mire lehet egyedi háttérképet betenni...ez annyi gagyi...kb, mintha egy autószalonban az extra listába az lenne, hogy "biztonsági öv", vagy "tompított fényszóró".

    What else?

Aktív témák