- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
válasz Recon666 #1421 üzenetére
Alcatelnél is a CWM-el kellett visszaállítani. De ott lehetett BOOTOLTATNI a CWM-et, és nem csak flash. De ha megvolt a visszaállítás, és netán FLASHELT volt a CWM, akkor utána fel lehetett flashelni a gyári recót is.
CWM - ClockWorkMod
Nekem a gyári RECOVERY kéne. Elbeszélnénk egymás mellett, vagy csak Én nem bírom kifejezni magam?
Van gyári ROM mentésem, EFS mentésem. Fel van FLASHELVE a CWM, és ROOTolva van a telefon. Ha jön a frissítés, a root, meg a CWM miatt elbukik az update csomag az ellenőrzésen. Akár egy kitörölt gyári app is bekavarhat, ha olyanja van. AZT HISZEM!
Ezért kéne az eredeti állapot. Olvastam ezt a triangle-t, valamiért óvakodok tőle. Ezért szeretném úgy, hogy unroot, utána visszaállítom a gyári rendszert, és felflashelem a gyári recovery-t. Így elméletileg megvan a gyári állapot.
(#1422) eccpecc1:
Találtam, de csak toolkit-be. Abból nekem megint felesleges a sok egyéb dolog. Viszont a gyári ROM-ban, maga a mentésedben megvan a gyári recovery. De az egy .IMG kiterjesztés, és azzal nem tudok mit kezdeni.
Odin-al egy md5 kiterjesztésű CWM-et kellett felflashelni.
Alcatelnél ilyen esetben volt egy mappám a C meghajtón, és parancssorból bírtam flashelni, bootolni ezeket az img fájlokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest