- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Aktív témák
-
Pőze
aktív tag
Telepítettem a 4.1.2 CM10-es jelly bean-t és az lenne a kérdésem hogy a multitasking felületet hol tudom elérni? Mert ha hosszan nyomon a home gombot akkor csak a nem rég használtakat érem el de a feladatkezelőt nem .
[ Szerkesztve ]
-
bubu333
tag
Sziasztok!
Bocs ha 13 hsz-szel előrébb már kérdezte valaki, de nincs időm visszaolvasni. Szóval:
-Ha megrootolom a telót és teszek rá új ROM-ot, akkor lehetséges visszarakni úgy az eredeti kernelt és ROM-ot, hogy a gyári garanciát ne bukjuk el? Céges a teló és még van rá 3 hónap gari, de nagyon kellene a screencast miatt a root-jog.
-Ha ez lehetséges, akkor mik a legmenőbb kernelek és romot i9100-re? Alap ICS kinézetet preferálom, meg a GPS erős legyen, minden funkció működjön leszámítva a rádiót.
Köszi!
-
kungzi
veterán
Ha valaki megértette, hogy mit akart írni, akkor fordítsa már le nekem, köszi
-
zack
nagyúr
válasz kungzi #45557 üzenetére
Az a baj, kár visszatérnie álnéven, mert hasonló stílusú júzert keresve se tudnék találni a PH-n.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Arcanis
aktív tag
válasz kungzi #45557 üzenetére
Hát odaírom zárójelben, hogy szerintem mire gondolt: (úgy látszik nem megy neki a swype)
Nos!Sziasztok Elfelejtetem a J alszom at (jelszómat sic.)
érted.tud valaki segíteni kitől kaphatóm
meg.emlekesztek gondolom.teszteltem jövő
heten van not 2m (note 2-m).most még
ninicsen.érted.szeretném AG (az) igazi nevem
jelszavam érted.nőt 2 t (note 2-t) majd teszt elem (tesztelem) ok.
hova menjek J elszórt (jelszóért) Köszi addig Szia
ok.van bőre 2 (szerintem ez is note 2 akart lenni) topik mar. -
randras
veterán
Helló,
most lett elegem a gyári ROM bosszantó hibáiból.
Szeretnék egy TouchWiz mentes ROM-ot, ami bugmentes, akár AOSP JB is lehet, ha van belőle minőségi. Mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz randras #45565 üzenetére
Nem értem mit szenvedsz. Van millió launcher a gyári TW helyett. Ezért akarsz ROM-ot cserélni?
Nova Prime, GoLauncher, ADW...
Nem értem miért küzdötök a gyári TW megoldással, amikor az összes Play-ről telepíthető launcher jobb.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
kano
nagyúr
Azért nekem is van egy itteni ismerősöm aki hasonlókat posztol, de annak azért a lényege megfogható. De ennek...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Weeman1
veterán
Ez is ígéretes:
[AOKP/CM10][4.1.2][AROMA][29-10-2012]ThunderBolt Rom JB V5Xiaomi 11T Pro
-
Zsembi77
csendes tag
Sziasztok,
Telefonvásárlás előtt állok. Kicsit tanácstalan vagyok. Nem tudom eldönteni, megvárjam-e az S3 mini bevezetését, vagy egy régi S2-öt vegyek, ami most kártyafüggetlenül kb. 100eFt. Az S3 mini talán nem is jobb, és az árát meg ki tudja mennyi lesz. Bár sztem azért 100 fölé lövik majd be jóval.... Tehát én kicsit arra hajlok, jobban járok az S2-vel.
Vélemény?
-
nfsu17
veterán
Hogy tudok mappát létrehozni a galériában a fotókon belül?
Most így szépen gyűlnek a képek, mindenféle rendszer nélkül, de ha mappában lennének, akkor könnyebb lenne átnézni. Gondolom ez ilyen 1 Ft-os kérdés és nem is biztos, hogy jobb, mint a mivel kell rootolnom a telót és melyik a legjobb rom típusú kérdések. Lehet inkább ilyet kellett volna kérdeznem. -
zack
nagyúr
válasz nfsu17 #45580 üzenetére
Megmondom őszintén, én nem kaptam választ arra a kérdésemre nem is olyan régen, megoldható e valahogy, akár fizetős progival is, hogy a galériában csak azokat a mappákat lássam amiket én akarok. "Háttérképek" mappát nem akarom mindig látni, és az egyéb telepített progik miniatür mentéseit se.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
randras
veterán
válasz Varszegig #45568 üzenetére
Lehet hogy igazatok van, de egy egy hetes telefonnál nem akarok semmilyen hibára gondolni!
Szóval ha lehet, inkább ne próbáljatok lebeszélni a főzött ROM-ról, mert lehet hogy azzal szar lesz, de most is szar a rendszer! Tény, hogy nagyok az igényeim, de ez így nekem nagyon nem megfelelő, szóval ha tudnátok ajánlani egy ROM-ot, megköszönném!
-
hr2
őstag
-
Melanor
tag
Sokan írtátok, hogy a Marketen nincs fenn az Adobe Flash Player. A hírt megcáfolnám. Most töltöttem le.
Soha ne engedd hogy belenyúljanak az agyadba!
-
Muffi
aktív tag
-
Tamás34
senior tag
Üdv mindenkinek! Csak jelezném, hogy 2.3.4 alatt melegedett a telefonom, viszont 4.0.3 alatt nincs melegedés!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
Varszegig
veterán
válasz randras #45584 üzenetére
Ok, csak én úgy érzem, most abba az irányba mész, mintha valakinek fáj a feje, és fájdalocsillapítás gyanánt egy bunkósbotot alkalmazunk
Nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel (sőt!), hogy az S2 (és az S3) nagyon jó gyári romokat tartalmaz. (Mondom eltekintve attól, hogy a TW-nél sokkal jobb launcherek vannak.) Tehát ha neked a gyárival gondjaid vannak, átmehetsz másra, de attól a gondok forrása még megmarad. Ha én lennék a te helyedben, addig nem nyugodnék, amíg a gyárin nem működik úgy, mint bárki másnak. Utána, ha olyan kedved van, éntőlem próbálj meg főzötteket, de ha most mindenfélét variálsz, akkor sose tudod meg mi a hiba. -
nfsu17
veterán
válasz Melanor #45586 üzenetére
én még akkor telepítettem a flash-t, mikor még hivatalosan fent volt, mégsem jelent meg a saját alkalmazásaim között...még mindig fent van a cucc a telón, működik is, de még most sincs a listámban.
Én ha most beírom a telómon, hogy flash player, akkor sem jelenik meg az első helyen, hanem kicsit lejjebb, de ott is csak ez.
Amikor még én telepítettem, akkor az adobe volt a fejlesztő.
A firefox azért megjegyezte, mint előzményt, ha jól láttam, de az a link már nem él.[ Szerkesztve ]
-
Muffi
aktív tag
válasz Weeman1 #45582 üzenetére
Najo..meguntam 4 romot etttem fel és semelyik nemjó, fc-zik összevissza... nem is kell JB rom! Inkább 4.0.4 romok! Azok sokkal stabilabbak szerintem. Spitya féle nagyon jó, de az a FC ugy idegesít amit nemrég írtam. Most kipróbálom ezt a WIUI-t amit már sokszor ajánlottál nekem! Kiváncsi leszek! Amugy a MIUI rom hiányzika legjobban, az a kedvencem! csakhát ők is hetente egy szar gányolt fost dobnak ki.. -.-
Írj amjd ha találtál valami jó romot Most WIUI elött még feltolom ezt a THunderboltot majd ezt a VK-t.. VK-ből melyik a legjobb verzió?
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
zack
nagyúr
Köszi, ez lehet a végső megoldás, de azért nem ártana valami egyszerűbb.
Csomó mappámnak amit a telepített programok hoztak létre, nem látom az elérési útvonalát. Bogarászni meg nincs kedvem, vajon melyik hol lehet.
Nem is értem, hogy ekkora fatális hibát hogy hagyhattak a galériában. Alapból kellene lennie olyan funkciónak, ahol én döntöm el a mappák és képek közül pipás megoldással melyik látszódjon és melyik ne.
Feltennék másik képnézegetőt, ami tudja ezt, de nem tudom melyik lehet, és akkor csak ezt használnám alapértelmezettként.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
crane75
senior tag
Sziasztok, be tudom állítani az Operában vagy a gyári böngészőben, hogy ne legyenek "felugró" oldalak? Van egy pár oldal,amit a laptopon simán tudok nézni, de a telefonon egy másik cég vagy reklám oldalára irányít át, amire nem vagyok kíváncsi. Előre is kösz a tanácsokat.
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
ERPY
őstag
Quickpic a te embered. Azonkívül hogy pici, ingyenes, és nagyon gyors. Jól beállítható, és mindent tud amit egy képnézegetőnek tudnia kell. Nekem a gyári galéria vagy mi sosem jött be, szal nekem nem is része a rendszeremnek. Ajánlom próbáld ki a fent említett alkalmazást.
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest