Hirdetés

Aktív témák

  • ivcsi86

    tag

    Sziasztok!

    Galaxy s2-mel meggyűlik a bajom, ugyanis ha tok van rajta és beszélek, a másik fél rendszeresen visszhangra panaszkodik. Néztem már itt több fórumon is, olyasmiket írtak, hogy nagyobb lukat kell vágni a tokon a mikrofon vagy a zajszűrő mikrofon körül... vagy le kell ragasztani az utóbbit. Nem igazán használt egyik sem.
    Tok nélkül tökéletes a hangzás, tehát nem a telóval van gond.

    Itt egy angol szöveg, ami alapján próbáltam a megoldást keresni, de bevallom nem értem tökéletesen minden részét. Tudna valaki segíteni akár ennek a lefordításában, akár a probléma megoldásban? :F

    Köszi! :R

    "My solution is to cut a very small piece of cloth to cover the NR mike - held in place by the case; although I will probably put a dab of silicon on it when I next remove the cover to be sure it cannot slip. This completely removes the echo. Probably the same result would be achieved by a piece of tape over the NR mike, but this would disable the NR system completely and the cloth muffle achieves removal of the echo without disabling the NR system. This solution is cheap, simple, tidy and entirely reversible."

Aktív témák