- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
mivan80
aktív tag
válasz killerjohn #45222 üzenetére
Igen azt!
(javaslom próbálj ki több iGO verziót is, van jobban testreszabható, és bolondbiztosabb verziója is. )Korábban nekem is tetszett a Sygic, de ez a Visegrádi út eléggé helyretette az értékítéletemet... Legalábbis jelenlegi formájában. Arról nem is beszélve, h ezért a csicsás "szolgáltatásért" még pénzt is kérnének...
DE persze, ha neked bejött, használd egészséggel!
Lehet csak engem nem szeret vmiért...
Engem rendesen büntetett, az uccsó félórát a gyerek már végig üvöltötte a hátam mögött!
Hazafelé a rövidebb utat viszont szépen végig aludta.@ (#45227) kaisers:
Na igen, de vmiért azt nem mindig adta fel. Volt amikor laza sávváltáskor is feldobta, de volt pl. a gyorsforgalmi előtti kereszteződésnél, h kuka maradt és fingom sem volt, h a gyorsforgalmira akar-e felvinni, vagy mellette tovább egyenesen, paraszti józan ész segítségével döntöttem a gyorforgalmi mellett, a forgalom menetében nem volt vmi túl sok időm gondolkozni, de ez csak egy példa volt, volt még jópár ilyen Pesten.
Később egy pirosnál próbáltam beállítani, h minden kereszteződésnél, minden sávváltáskor jelezzen ezzel időben, de nem jöttem rá, h hogyan lehetne.
De persze a lámpánál nem voltvmi sok időm a beállítások között kirándulni, és lehet h én voltam a hülye és előző nap nem 30 percet kellett volna a beálításaira, tesztelésére hagynom, de iGOhozszokott agyamban meg sem fordult, h napokat kéne töltenem a beállítások elsajátításával, h vezetés közben ismeretlen terepen is menjen flottul minden.Továbbra is állítom, nekem nem jött be, de persze kinek a pap kinek a paplan, szóval, akinek bejön, használja egészséggel, én nem csalom meg egyhamar a jó kis iGO-t!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Interactive Brokers társalgó
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Opel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest