Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• mivan80

aktív tag

válasz killerjohn #45222 üzenetére

Igen azt! :D
    (javaslom próbálj ki több iGO verziót is, van jobban testreszabható, és bolondbiztosabb verziója is. ;) )

Korábban nekem is tetszett a Sygic, de ez a Visegrádi út eléggé helyretette az értékítéletemet... Legalábbis jelenlegi formájában. Arról nem is beszélve, h ezért a csicsás "szolgáltatásért" még pénzt is kérnének... :Y

DE persze, ha neked bejött, használd egészséggel! :K

Lehet csak engem nem szeret vmiért... :(((
    Engem rendesen büntetett, az uccsó félórát a gyerek már végig üvöltötte a hátam mögött! :O
    Hazafelé a rövidebb utat viszont szépen végig aludta. :))

@ (#45227) kaisers:

Na igen, de vmiért azt nem mindig adta fel. Volt amikor laza sávváltáskor is feldobta, de volt pl. a gyorsforgalmi előtti kereszteződésnél, h kuka maradt és fingom sem volt, h a gyorsforgalmira akar-e felvinni, vagy mellette tovább egyenesen, paraszti józan ész segítségével döntöttem a gyorforgalmi mellett, a forgalom menetében nem volt vmi túl sok időm gondolkozni, de ez csak egy példa volt, volt még jópár ilyen Pesten. :(((

Később egy pirosnál próbáltam beállítani, h minden kereszteződésnél, minden sávváltáskor jelezzen ezzel időben, de nem jöttem rá, h hogyan lehetne. :O
    De persze a lámpánál nem voltvmi sok időm a beállítások között kirándulni, és lehet h én voltam a hülye és előző nap nem 30 percet kellett volna a beálításaira, tesztelésére hagynom, de iGOhozszokott agyamban meg sem fordult, h napokat kéne töltenem a beállítások elsajátításával, h vezetés közben ismeretlen terepen is menjen flottul minden.

Továbbra is állítom, nekem nem jött be, de persze kinek a pap kinek a paplan, szóval, akinek bejön, használja egészséggel, én nem csalom meg egyhamar a jó kis iGO-t! :DDD

[ Szerkesztve ]

Aktív témák