Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Tibcsi73

    csendes tag

    Sziasztok!
    Kis segítséget, tanácsot szeretnék kérni.
    1. Kb egy hete ki akartam kapcsolni a telefont, de nem tudtam, mivel azonnal újra indult és ez a jelenség azóta is fenn áll.
    2. Szintén kb. egy hete, néha furcsa hangokat ad a készülék. Ez általában telefonálást követően jelentkezik kb 10 mp-es időközönként két rövid hanggal. Aztán persze nem tudom mit kell tenni, ezért újra szoktam indítani ami általában megoldja ezt a problémát. Ez a jelenség kb. minden 10. beszélgetés után jelentkezik.
    3. Ma egy telefonálást követően szintén „pittyegett” és nem akarta abbahagyni. Megpróbáltam kikapcsolni, amit ugye nem lehet, tehát egyből újra indult volna. Ekkor vettem észre, hogy a kijelzőn megjelent egy akku ikon, mellette egy sárga háromszög, az mellett pedig egy hőmérő. (A telefon abszolút nem volt meleg, már ha a hőmérő arra utal.) Ez hosszú percekig így volt. Mivel androidban teljesen analfabéta vagyok, ezért elkezdtem nyomkodni szegénykét és elértem, hogy működjön, de nem tudom hogyan.

    A készülék teljesen gyári T-s, eddig nem volt vele gondom. A kérdésem az volna, hogy mit is tegyek ilyenkor? Mit javasoltok? Sajnos tényleg nem értek az androidhoz (bár igyekszem utánaolvasni) és nem írnék, ha tudnám a választ. Szervizbe nem szívesen vinném.
    Köszönöm a segítséget!
    ui.: elnézést a hosszért!

Aktív témák