Hirdetés

Aktív témák

  • Gergőkee

    aktív tag

    válasz xnace #30372 üzenetére

    - Gyári akku nekem 3 óra kijelzővel egy munkanapot bír (7-20h).
    5 óra kijelzővel már ezt sem bírja ki.

    -SZVSZ a gyári romoknál stabilabbat nem találsz. A custom romok lehetnek gyorsabbak, csisásabbak, egyszerűbbek stb. de mindig lesz bennük valami kis bug a gyáriakhoz képest.
    Én maximum rootolnám az enyémet, de custom romot nem tennék rá.
    (By the way: kijött flashelés nélküli, univerzális root, mely viszi az összes verziós sgs2-t)

    -Gorilla glass erősebben karcálló, mint a sima plexi, de nem lehetetlen megkarcolni.
    Egy ismerősöm Defy-je csupa mikrokarc (van rajta vagy 40-50).
    Szerintem városi legenda, hogy párezer sgs gorilla nélkül jött ki. Egyszerűen pár user megkarcolta a gorillát, és kész. Akár egy homokszem is kárt tehet benne, ha olyan szögben éri a kijelzőt.

    -Csak azt vedd, ahol gyári, 2 éves MAGYAR Samsung garit adnak. pdafanclub-on pont most szív valaki egy készülékkel. A 2 éves, Magyar garis telefonok ára minimum bruttó 140 körül van. 120ért ilyet nem kapsz... A GsmVonallal már többen megégették magukat.

    A gari fontos egy ilyen kaliberű készüléknél. Bármikor elszállhat benne valami. Így viszont be vagy biztosítva (további érv a samu hivatalos szervize mellett, hogy marha gyorsak. 1-2 nap a javítás. Még a fődarab csere is).

    -Kijelző sárgulás. Valós probléma. Szerintem nem szembetűnő. Alacsony fényerővel a kijelző bal széle sárgás, ha a háttért például szürke. Én nem foglalkozom vele. Van olyan, aki már a 3. készülékét viszi vissza miatta.

    Volt még kérdés?

Aktív témák