Hirdetés

Aktív témák

  • Gizmo94

    veterán

    Köszönöm mindenkinek az együttérző kommenteket, eléggé kész voltam a baelsettől..

    De a szervíztapasztalatok:

    Ez igazából nem biztos,hogy ide tartozna publicba,de mivel megígértem tegnap, így beszámolok..

    Megjelentem ma X szervízben a kissé amortizált SGSII- vel és a papírjaival.. :)
    Elsőre mindjárt sikerült ismerősbe botlani, aki amikor meglátta a romot (szó szerint), megjegyezte. Hehe, ugráltál rajta? lassan bootolt, vagy mi volt a vétke? Dehát sajna ez máris garivesztes, minekjöttélide, dobdakukába. Amúgy mit szeretnél??
    Mondtam, izé, valami megoldást, hogy ez amilyen itt, meg itt, az ne ilyen legyen, valamint ha működne újra, az sem lenne baj, mert most ezt nem teszi.
    Válasz: aha.... és hogyan gondoltad ezt? Mondtam, valahogy úgy, hogy fizetnék, mert ez tényleg nem garis történet, de nem szívesen sokat és semmiképpen nem egy új árát, mert akkor veszek újat.
    Rövid tárgyalás után némi kp. (méltányos, a kijelző áránál kevesebb) összeg ellenében kaptam egy újat. Hogy hogyan és mint intéződik a dolog további része azt ne kérdezzétek, mert én sem tudom, mindösszesen ennyi volt, odaadtam az enyémet az összes cuccával, + cash, kaptam a másikat mindennel együtt és marhára örültem. :)

    Tehát eléggé rugalmasan el lehet intézni a dolgokat amint látom, ennek ellenére azért ne vagdalja a földhöz senki.. :D

    Ja, éppen " belakás" alattt van az új, feldobtam a legfrissebb lite'ning-et, amit egyelőre nem javaslok senkinek, mert egy kicsit kiforratlannak tűnik.

    Hibák nálam: akkukijelzés összevissza működik, néha 5-néha 97%, gyári böngésző laggol, fc-zik, kicsit instabil még ez a rom. Szerintem Litepro mostanában kicsit kapkod...

Aktív témák