- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
válasz Carlos-D #2450 üzenetére
Sajna nem!
Úgy kell mindent átrakni a memóriakarira!
Nem lassítja be picurit a Kingston?
Általában a Sandisk-et szeretik a Samsung készülékek.[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Carlos-D
csendes tag
válasz Timocicu #2451 üzenetére
Ez bosszantó!
Most magyarázhatom el apámnak újra, hogy hogyan használja...
Abban a fél órában - amíg kísérleteztem vele -, nem vettem észre lassulást. Akciós vétel volt a memóriakártya, mindjárt vettem kettőt is!
Köszönöm a segítséget!
(amúgy ez az összes Samsung típusra jellemző?)
-
szilchi
őstag
Üdv.Vettem egy ilyen telefont és vettem hozzá egy Bluetooth adaptert a PC-hez.De fájlátvitelnél kér valami Pin kódot. Használati útmutató is írja ezt,csak épp nem írja mi a kód.Két telefon közti adatátvitelnél nem kéri.Honnan lehetne megtudni a kódot?
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
MODERÁTOR
-
Timocicu
senior tag
válasz Viktor0610 #2458 üzenetére
Viktor0610:
Igen! Én is így tudom! Mint pl a két telefon párosításánál
Akár egy 1-es is elég hozzá!hebling:
és azokat nem lehet törölni? Mármint a gyáriakat!
Én is erre gondoltam, mert nem találtam rá más megoldást, de nem hagyja törölniBevesz minden kártyát kivéve a gyári nokia kártyát!
Bevenni bevesz, de nem mindegy mennyi gondolkodási időt kér! Én maradok a Sandisk-nél!
E250-esemben 512Mb-os van, a D900i-mbe pedig 2Gb-osat vettem Talán ma már ide is ér!
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Shad0w
senior tag
válasz Viktor0610 #2458 üzenetére
Csak kicsit gonoszkodtam . Mi a baj a 9564-el? Azzal is ugyanúgy működik, mint a többivel...
[ Szerkesztve ]
-
iNfAntRy
senior tag
válasz Timocicu #2449 üzenetére
Timocicu: Azért irja 183 smsnek, mert biztos van olyan smsed ami láncolt, és azt nyilván külön külön számolja. A telefonon az üzenetek közt 1 üzenetként van nyilvántartva, de az 3-4 smsböl is állhat, ezért irhatja ki hogy ennyi van összesen.
Törölj pár hosszabb smst(miután átmásoltad memokártyára)Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
Timocicu
senior tag
válasz iNfAntRy #2462 üzenetére
Akkor valószínűbb, hogy ezért! Nem is egy, sőt elég sok olyan üzenetem van, ami nem csak 1 sms-ből áll Törölj pár hosszabb smst(miután átmásoltad memokártyára)Igen, ez lenne a megoldás, hogy töröljem, deszívemnek kedves, fontos sms-ek és nem szívesen tenném. Nem is tudtam, hogy át lehet másolni memkarira De tudom már miért nem! Nekem fel sem kínálja ezt a lehetőséget! Ilyenkor mit tehetek? Vagy, hogy kellene átmásoljam vagy áthelyezzem?
-
iNfAntRy
senior tag
-
-
Ulaci
tag
Skacok! Valaki segitsen mert abszolut nem tudok sehogysem java játékot rakni erre a telóra
Köszi előre isÉp testben, ép lélek!
-
Ulaci
tag
válasz coyote55 #2468 üzenetére
Vodafonos vagyok és bluetooth-on keresztül tudom megoldani mert nincs kábelem
De Itt találtam egy leírást. Ráadásul pont egy coyote irta . De mégsem megy nem kezdi el letölteni amikor kijelölöm h verzió letöltése hanem csak 0%-on áll és lefagy aztán ujraindul, és kezdhetem előlröl... sehogysem jön össze
Sztem ott van a gond hogy a 7es pontban irtad ( 8as hsz-ben ) h az a jó ha a Softick PPP az irja ki hogy: "Softick PPP: 1 device(s) connected PPP is enabled''...de nekem azt irja ki, hogy nincs kapcsolva semmi
pedig azt a portot jelölöm ki amit a bluesoliel is kiír...
ötlet?[ Szerkesztve ]
Ép testben, ép lélek!
-
Teo70
tag
válasz Timocicu #2451 üzenetére
nekem 1gigás kingston van a készülékben már több mint 1 éve... én teljesen meg vagyok vele elégedve nem lassítja be tökéletes sebességgel megy minden....50-60 megás videokat is simán megnyitja relatíve gyorsan..úgyhogy szerintem tökéletes bele az 1gb-os kingston
egyébként nem érdekel valakit egy zsebkopott t-s fekete e250 karival olcson?
-
iNfAntRy
senior tag
Timocicu: Adatkábellel sem fog menni. De esetleg szerezz be vmilyen programot amivel tudod szinkronizalni a telod a géppel es akkor esetleg engedi másolni. De emlekeim szerint csak telefonkönyvet lehet másolni gépre, smst gépen megirni és hasonlokat enged a program.
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
iNfAntRy
senior tag
help plz
Azt lehet valahogy ellenörizni hogy van e esetleg virus a telefonon?
-
MODERÁTOR
-
iNfAntRy
senior tag
válasz Viktor0610 #2477 üzenetére
Köszi. Emlékeztem h vki már kérdezett ilyet a telefonnal kapcsolatban, csak nem emlekeztem az eredmenyre. Nincs vele baj, csaj "aggodásképp" utána érdeklödtem.
-
tolts.hu
őstag
Most nézem, jól lement az ára:
11990Ft az Auchan-ban, Domino csomagban...www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
tolts.hu
őstag
Az ezüst színűeket igencsak elkapkodták egyébként...
Kérdés:
Kingston 2 GB micro sd mehet bele?www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Timocicu
senior tag
válasz tolts.hu #2482 üzenetére
Nekem is Sandisk van benne és semmi gondom vele, igaz csak 1 Gb-os!
A 2 Gb-os a D900i-mben van Nekem mindkettő telcsim fekete!„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
tolts.hu
őstag
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Timocicu
senior tag
válasz tolts.hu #2485 üzenetére
Akkor az nem tudja mit beszél! Vajon akkor nekem mi van a D900i-mben?
Csináltam gyors pár képet, nem lettek túl jók, már alszik a csemetém és nem akartam nagy fényt csinálni de a lényeg látszik!
[ Szerkesztve ]
-
joker21
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos meg kell válni a Samsung telómtól, mert vmi baja lett....1,5 éves, ésvan hogy 1-2 másodperc, van hogy 3-4 perc után egyszerűen egy idegtépő eszeveszett nagy ricsajt hallok csak....nem tom mi lehet a baja....Ha eladom szerintetek mennyit érhet? 1,5 éves, itt ott biza karcos, adnék hozzá egy 1GB-os memkarit, töltőt is (Pannonos). Gari már nincs hozzá....Help Me!!!!
THX -
MomoSinX
aktív tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy szeretnék játékokat feltenni a SGH-E250 emre de csak kábeles leírásokat találtam nemtud valaki esetleg Bluetoothosat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest