- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keesss
csendes tag
válasz Viktor0610 #1999 üzenetére
akár segíthetsz is amint látod nem vagyok egyedül a problémával
ASUS UL30A-QX164V
-
MODERÁTOR
-
darnellsmith
senior tag
nekem D900am van, szerintem nagyon jókis teló, mutteromnak pedig az egyik telója E250
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
Keesss
csendes tag
sziasztok! lessétek már meg légyszi az 1985-ös hsz-t!
aki tud rá valami megoldást az privizzen már, vagy írja be ide! köszike!
[ Szerkesztve ]
ASUS UL30A-QX164V
-
Shad0w
senior tag
Aszittem berakja magától is, de akkor berakom én: Sgh-e250 vip linkje, ahol játkokat lehet találni.
-
MODERÁTOR
-
Shad0w
senior tag
válasz Viktor0610 #2008 üzenetére
Már akkoris rosszul hangzott amikor megirtam. De elmém rejtett zugában aza gondolat bújt meg mögötte, hogy Sgh-e250 vip-nek kellett volna betennie magától. Ugyanis privátban kaptam a linket, és jeleztem is neki, hogy ide kell az ilyeneket.
-
Joshi
titán
Komolyan mondom egyre jobban idegesít ez a telefon. Eddig tudtam adatokat küldeni telefonról a PC-re, de most egyszerűen nem talál eszközt a telefon. A Menü->Napló és Eszközök->Bluetooth->Saját eszközök menüpont alatt az új eszköz keresésével megtalálja a PC-t, de ha a Saját fájlok alól akarok képet v. zenét küldeni ott már nincs az előbb felvett PC és a keresésre sem talál Bluetooth eszközt. Most beszart a teló? Vagy mi a rák van ezzel a szarral?
-
MODERÁTOR
-
SPF
senior tag
Pdf-et lehet rajta olvasni valahogy? Létezhet ilyen program?
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! Barátnőmnek van ilyen telója és az lenne a kérdésem hogy erre külön témákat fellehet rakni? Előre is köszönöm a válaszokat...
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Köszke a gyors választ! Még lenne 1!Láttam itt pár hozzászólással feljebb hogy játékokat lehet letölteni! Most sajnos nem tudom megnézni illetve lteölteni őket mert munkahelyen vagyok de akkor gondolom ezek sima javas játékok.
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Slipknot24
csendes tag
sziasztok!nekem lenne egy problémám van egy samsung sgh e250-es telom és nem tudok java játékot rárakni mert nem fogadja el!hogyan kellene rárakni hogy elfogadja?pedig a telohoz valo játékot szedtem le direkt!szerintetek mit csináljak?elöre is köszike a segitséget!
-
Sgh-e250 vip
csendes tag
Igen csak a pc studiónál nem találja a bluetooth-omat
-
Sgh-e250 vip
csendes tag
Na majd én mindjá mondok nektek samsung e250-hez játékokat.
http://www.mobileheart.com/cell-phone-games/1153-Samsung-E250-Games.aspx -
AS
félisten
Samsung egyik legsikeresebb terméke lett a E250 már 20 millió darabot adtak el belőle!
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Eagl3
veterán
válasz Slipknot24 #2019 üzenetére
Ottvan #2018-ban
-
kavicssli
addikt
THX!
AS: nem meglepő szerintem! Én azon "csodálkoztam" hogy barátnőmnek 2 éve van meg azt hiszem és olyan massziv ,strapabiró+ a csúszka sem lötyög rajta semmit! Magyarul még most sincs és remélem nem is lesz holtjátéka
-
kavicssli
addikt
válasz vadászcsiga #2025 üzenetére
Sorry Akkor az elsők között volt Bocska
-
Gittacica
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt.Olvastam néhány hozzászólást és már kérdezték többen is,hogy ,hogy lehet samsung sgh e-250-esre játékot tölteni.Teljesen analfabéta vagyok ezen a téren és nem is értettem amit leírtatok.Most akkor mit,hova kell letöltemi?Nekem írja már le valaki úgy,hogy meg lehessen érteni.Letöltöttem a softick-ot de nem tudom,hogyan kell használni.A telóra kell tölteni és onnan indítani?De hogy kell a telóra tölteni?Biztos kinevettek amiért ilyen értetlen vok,de ez van Szal,írja már le nekem valaki az elejétöl a végéig,hogy mit hova,mikor és hogy?Köszike[ Szerkesztve ]
-
Shad0w
senior tag
-
Gittacica
csendes tag
Köszi,de azt szeretném tudni,hogy melyik programot hova,hogyan,milyen sorrendbe kell és hogyan kell használni?Sajnos nem tudok angolul és így elég nehéz eligazodni.A pc stúdióval mit kell csinálni,és hogy kerül a telefonra a stofick?Szal ha nem gond,leírnád lépésről-lépésre?Gondolom te se úgy születtél,hogy a kisujjadba voltak ezek a dolgok Tehát gondold azt,hogy a gyerkőcödnek próbálod megtanítani,szépen a legeslegelejéről.Persze csak akkor ha nem kérek túl sokat.Bocs,ha lefárasztalak a tudatlanságommal .De mivel csak a leírásrodra tudok hagyatkozni,tudnom kell minden apró mozzanatot.Sajnos senkit nem ismerek személyesen aki értene hozzá,különben nem zaklatnálak Téged.Köszi a megértésedet!!!!
-
Aktinol
csendes tag
Hello! Van egy Samsung E250-em. Szeretnék rátenni játékokat.Lejjeb olvastam,hogy át kell alakítnai,meghogy a Samsung Pc studio-val kell rátenni a telefonra. Azt szeretném kérni,hogy ha valkai tudja, akkor küldje el nekem azt a programot, ami JAR-ból csinál JAD-ot. És még azt szeretném kérdezni,hogy ha sikerül játékot rátenni, akkor azt tehetem a memoria kártyára is és onnan is tudja majd olvasni ? Elörre is köszönöm a segítséget . Az e-mail címem : cmario@freemail.hu
-
Shad0w
senior tag
válasz Gittacica #2029 üzenetére
Lehethogy nekiállok egy ilyen részletes leírásnak, de ma már biztos hogy nem.
Viszont annyit addig elárulhatnál, hogy milyen telefont vettél, értem ezalatt, hogy T-mobile-os vagy Vodafone-os vagy független és hogy milyen módon csatlakozik a számítógéphez Bluetooth vagy Adatkábel. Ha vodafone-os a telefonod akkor nemtudok segíteni,mert arra másképp kell feltenni, és mivel nekem független, esélyem sincs ellenőrizni úgy. Andrássy fórumtárs írta le a Vodafone-os telepítést (keresgélj a fórumban).
(Btw, a softicket a számítógépre kell telepíteni.)Ja és ha lenne gyerekem akkor ő biztosan értene hozzá.
-
Gittacica
csendes tag
Nagyon köszönöm a segítségedet,nagyon rendes vagy Ha majd egyszer rászánod magad erre a kímerítő,magyarázó leírásra,légyszi küld el az emilemre.Ja és pannonos a telóm,és usb kábelem van hozzá.Persze,hogy értene hozzá ha lenne gyereked,mert megtanítanád neki!
kissne.gitta@citromail.hu
-
Shad0w
senior tag
-
Sgh-e250 vip
csendes tag
Hello mindenkinek!Lenne egy kérdésem!Hol lehet venni microSD-t e250-hez+USB adatkábelt?
-
MODERÁTOR
-
darnellsmith
senior tag
válasz Viktor0610 #2037 üzenetére
speedshopot tudom ajánlani én is, rendeltem tőlük már pár cuccot, korrektek teljesen
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
fullextra
tag
sziasztok!
szerintetek ennek megbízható a ,,kétállású rugós szerkezete"?
Mert amikor elősször a kezemben tartottam akkor nagyon instabilnak tűnt.
tényleg: a D900-nál ugyanazt a szerkezetet használták,mint az E250 nél?
köszönöm a választ -
sto1911
veterán
Szereztem egy BT modult, es probalom felrakni a javat, de a Softickes parositasnal elakadtam, a progi nem latja a telot. Elivleg mindent beallitottam. Tud vki segiteni?
A Softppp csak COM 1,2 es 4-es portot lat, a BT meg USBre van dugva. -
sto1911
veterán
válasz Gittacica #2040 üzenetére
Sajat leiras, az elozoek es a sajat szivasaim nyoman:
0. *#javatest# > OTA > SERIAL
1. Eszkozkezelobol COM1-2 eltavolitasa, vagy atrakasa 3-4 -re
2. BT parosit geppel
3. BT eszkozoknel port beallitasa: Hozzaad > Kimeno > telefon kivalaszt > serial port
4. Eszkozkezeloben a 3. pontban hozzaadott port atallitasa COM 1-re
5. a tel kerdezi: Engedelyez soros kapcsolatot a geppel? IGEN
6. Softick feltelepitese > USB Exclusive
7. Softick Settings: BT/Serial: 4. pontban beallitott port pipalasa
8. Activate Softick
9. Uploaderben betolteni fajlokat
10. #*5737425# PPP UP > BT > exit
11. #*5737425# Serial Download
12. JAtek telepul
Tobb fajlnal a 11-es pontot kell eljatszani annyiszor ahany fajl van.Remelem segit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...